Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Aqua Demolition Services B.V.

Bedrijfsprofiel

Over Aqua Demolition Services B.V.:

ADS is gespecialiseerd in het hoogwaardig saneren van grote betonoppervlakten met Hydrodemolition equipement. Wij zijn uniek in Europa met betrekking tot Hydrodemolition. ADS werkt nauw samen met VTG Beton. Mede door deze combinatie kunnen wij een ijzersterk pakket bieden aan onze klanten. ADS ontwikkelt voortdurend nieuwe vooruitstrevende technieken wat geresulteerd heeft in patenten.

Wij zoeken gemotiveerde collega’s welke met ons door willen groeien.
Om onze doelen te realiseren vragen wij 100% inzet van onze collega’s, dit heeft te maken met de hoge kwaliteit welke wij continue willen leveren. Veiligheid en netheid zijn binnen ons bedrijf zeer belangrijk.

Wij hebben een  grote verscheidenheid aan projecten, in zowel binnen- als buitenland. Dit maakt ons een dynamische organisatie, waarbij wij telkens weer voor nieuwe uitdagende projecten staan.

Team:

ADS heeft een hecht team van medewerkers, er wordt nauw samengewerkt en men heeft veel voor elkaar over. Met dit team zorgen wij ervoor dat er telkens weer topprestaties worden geleverd.

Werklocaties:

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in geheel Nederland maar ook regelmatig in het buitenland. Zo hebben wij projecten in diverse Europese landen.

 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...