Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

QBuild

Bedrijfsprofiel

Kiezen voor kwaliteit, dat is QBuild. Van renovatie en onderhoud tot schadeherstel. We leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten. Of het nu gaat om projecten of periodieke werkzaamheden. Uitstekend vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis van onze aanpak. Kiezen voor QBuild is kiezen voor kwaliteit.

Krachtgroep
QBuild bestaat uit twee succesvolle ondernemingen – Reco Herstel en De Jong Bouw. Deze bedrijven hebben hun eigen specialismes én zijn in staat elkaars kennis en kunde goed te gebruiken. Voor elke opdracht wordt dus het juiste team van specialisten ingezet om klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, retailers, bedrijven, Vereniging van Eigenaren (VvE) en particulieren.

Deskundig, transparant en betrokken
De 140 QBuild-professionals zijn deskundig en leveren vakwerk. We maken realistische inschattingen, reduceren risico’s en komen altijd met de beste oplossing. QBuild is bovendien transparant. Dat betekent: goede werkafspraken, heldere offertes en overzichtelijke planningen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. QBuild is vooral ook een betrokken partner. Met negen vestigingen in Nederland staat QBuild letterlijk dicht zijn klanten. We zijn op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kennen de markt en spreken de juiste taal.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...