Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Sprangers Bouwbedrijf

Bedrijfsprofiel

Sprangers Bouwbedrijf is specialist in utiliteitsbouw en woningbouw voor o.a. het bedrijfsleven en de zorg-, onderwijs- en logistieke sector en woningbouwverenigingen. Met ruim 215 jaar bouwervaring en duizenden gerealiseerde bouwprojecten, is onze passie voor bouwen alleen maar gegroeid. Met veel plezier denken, tekenen (eigen tekenkamer) én rekenen wij met u mee. Dat ziet u terug in een soepel bouwproces en een bijzonder eindresultaat. Daarbij kunt u rekenen op een concurrerende prijs en een tijdige oplevering. 

Innovatieve bouwers sinds 1796

Sprangers Bouwbedrijf is sterk in nieuwbouw en renovaties. Wij bouwen strikt volgens de kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsrichtlijnen en zoeken tegelijkertijd naar creatieve oplossingen. Kees Franse, directeur: "Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn-bouwer. We houden van uitdagende opdrachten: een mooi ontwerp, een korte oplevertijd of een technisch of logistiek lastig project. Juist als iets niet lijkt te kunnen, bijten wij ons erin vast."

Medewerkers maken het verschil
Onze medewerkers zijn onze belangrijkste succesfactor. We investeren dan ook volop in welzijn, persoonlijke ontwikkeling en saamhorigheid. Door een fijne, veilige en uitdagende werkomgeving te bieden, stimuleren wij leergierigheid, ambitie en het leveren van topprestaties. Actuele thema´s en bouwkundige ontwikkelingen, zoals BIM, BREEAM en CO2 Footprint, worden razendsnel opgepikt. Sprangers bouwt altijd volgens de jongste inzichten en nieuwste richtlijnen.

Kwalitatief bouwen én leven
Een gestroomlijnd bouwproces garandeert een uniek eindresultaat. Daarom werken we volgens strak gestructureerde processen, geborgd door de kwaliteitssystemen ISO-9001, ISO-14001 en VCA**. Kwalitatief bouwen en kwalitatief leven gaan bij ons hand in hand. Als bouwbedrijf bouwen we letterlijk en figuurlijk aan een betere (internationale) samenleving. Via Stichting Sprangers Jeugdfonds dragen wij ons steentje bij aan een goede toekomst voor kansarme kinderen.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Zocherweg 2
2613 ZV Delft
 
015 2153250
https://www.sprangers.nl/
info@sprangers.nl
Facebook Google Plus LinkedIn