Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bouwonderneming Van Bekkum BV

Bedrijfsprofiel

Het komt zoals het komt en het gaat zoals wij ermee omgaan:
trots, betrokken en vol lef.

Dat zijn de kernwaarden die passen bij Van Bekkum. Dat is nu zo, maar eigenlijk is dit al ruim 85 jaar het geval. De wereld verandert en Van Bekkum verandert mee. Wel blijven wij vasthouden aan de waarden en normen die wij voor ogen hebben. Van Bekkum gaat uitdagingen aan, durft risico's te nemen en staat voor kwaliteit.

Van Bekkum ontwikkelt projecten, bouwt woningen en kantoren in alle soorten en maten en renoveert ook nog eens kerken, scholen en monumenten. Dit alles doet het familiebedrijf al sinds 1923, samen met 70 medewerkers.

De manier van werken is helder.
Openheid en betrokkenheid zijn bepalend voor het welslagen van een opdracht, hoe groot of klein deze ook is. Dat het wij-gevoel diep geworteld is binnen alle geledingen van Van Bekkum, mag blijken uit onderstaande eigen uitspraken.


‘Aan niet alledaagse bouwopdrachten beleven wij veel plezier. Als milieubewuste bouwonderneming gaan we zorgvuldig om met grond, omgeving en ruimte. We kiezen met aandacht onze materialen uit en letten op duurzaamheid. Nieuwe uitdagingen versterken onze wil om vooral mooie dingen neer te zetten. Een bouw waar de Van Bekkum-vlag wappert, daar zijn we altijd weer trots op!’

‘Bouwen is meer dan stenen stapelen’ en ‘Wonen is meer dan een dak boven je hoofd’ zijn uitspraken waar wij ons helemaal in kunnen vinden. ‘Gelukkig wonen’ spreekt ons vooral aan, dat is ons doel. Eén aanspreekpunt binnen ons bedrijf vinden we belangrijk.

Grootspraak is ons vreemd.
We kiezen voor een realistisch toekomstbeeld van ons bedrijf. Groei mag nooit het doel op zich zijn. Onze rentabiliteit moet natuurlijk wel op orde zijn. Wij willen van alle markten thuis zijn en ons ook nog eens onderscheiden.

Wij zijn niet alleen gepassioneerde denkers, maar hebben ook de ervaring om onze ideeën in daden om te zetten. Daarom mag iedere klant hoge kwaliteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen van ons verwachten.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Wiekenweg 53
3815 KL Amersfoort
 
033 2544222
033 2544200
http://www.vanbekkum.nl
info@vanbekkum.nl
Facebook LinkedIn