Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

IBB Kondor

Bedrijfsprofiel

Kennis, vakmanschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Daar ligt de kracht van IBB Kondor. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties of andere professionele marktpartijen concentreren wij ons op projecten in de grote randstad. Daarbij zijn wij actief over de volle breedte van de vastgoedmarkt. Wij hebben een schat aan ervaring in zowel (grootschalige) woningbouw, utilitaire projecten als transformaties en binnenstedelijke ontwikkeling.

IBB Kondor heeft een rijk verleden. Al in 1925 werd het Ingenieursbureau voor de bouwnijverheid opgericht. Inmiddels is IBB Kondor alweer enige tijd onderdeel van VolkerWessels. Een internationaal bouwconcern dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. In totaal geven zo'n 16.000 medewerkers (bij meer dan honderd werkmaatschappijen) dagelijks invulling aan de visie van VolkerWessels. Dankzij deze krachtenbundeling beschikt IBB Kondor over een solide financiële positie en uitgebreide kennis en kunde op alle gebieden binnen het vastgoed.

Wij streven er voortdurend naar om de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid op de voet te volgen en dit toe te passen binnen de projecten in ontwikkeling. Tel hierbij op dat IBB Kondor een nuchter, hands on bedrijf is dat met beide benen op de grond staat en kom tot de conclusie dat IBB Kondor een partner is die het verschil maakt. Van de tekentafel tot de laatste steen. Wij zijn u van dienst in alle stadia in het ontwikkel- en bouwproces.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...