Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bouwbedrijf Moonen

Bedrijfsprofiel

De missie van Bouwgroep Moonen is om duurzaam te bouwen, zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders.

Bouwgroep Moonen is een middelgroot allround bouwbedrijf in de woning- en utiliteitsbouw, voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatie. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Certitudo Capital. Een bedrijf waarin duidelijke afspraken zijn en ruimte is voor ieders ontwikkeling, persoonlijke groei en aandacht voor elkaar. Een platte organisatie met korte lijnen waar deuren open staan en inititatief wordt toegejuicht.

Onze missie; Wij bouwen duurzaam, zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders. Alle stakeholders zijn voor ons belangrijk, of dit nou medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers of andere samenwerkende partijen zijn. Onze opdrachtgevers; De opdrachtgevers van Bouwgroep Moonen zijn met name de professionele opdrachtgevers in de sectorzoals Ontwikkelaars, Beleggers en Woningbouwcoöperaties. Maar ook bedrijven en instellingen behoren tot het relatienetwerk van Moonen. Een deel van onze opdrachtportefeuille vullen wij samen met Certitudo, onze aandeelhouder.

Onze werkwijze; Door in een vroegtijdig stadium bij een bouwproject betrokken te zijn kan Bouwgroep Moonen zijn kennis van het bouwproces inbrengen om zo zijn maximale toegevoegde waarde te bieden voor de klant. Deze toegevoegde waarde zit niet in wat we bouwen maarin hoe we dit gaan bouwen. Door 80% van een project in kaart en uitgewerkt te hebben voordat we beginnen met bouwen, verlagen we kostprijs, faalkosten, bouwtijd en overlast waardoor voor alle betrokkenen het plezier wordt verhoogd op een nette en veilige bouwplaats. Automatisering speelt hierbij een belangrijke rol.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...