Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Directbouw

Bedrijfsprofiel

Directbouw is sinds de oprichting in 1955 fabrikant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. Wij zijn niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook in Duitsland hebben we een vestiging onder de naam E. Rent Raumsysteme GmbH.

De organisatie bestaat uit 32 werknemers. Stuk voor stuk vakmensen die een hecht team vormen om uw project in goede banen te kunnen leiden. Dankzij de uitgebreide en gedegen kennis van onze medewerkers kunnen onze modulaire bouwsystemen van casco tot sleutelklaar worden opgeleverd. Tevens kunnen infrastructurele werkzaamheden, zoals fundering, grondwerk en bestrating, door ons worden verzorgd.

Huisvesting op maat
Voor elk huisvestingsprobleem biedt Directbouw een passende oplossing. Of u nu een tijdelijke kantoorunit wilt huren of een permanent gebouw turn-key wilt leasen: uw behoeftes staan centraal.

Persoonlijke aanpak
Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus heeft u een vraag: dan geven wij graag antwoord. Ons team van enthousiaste adviseurs kunnen u, door hun ervaring, een passende offerte doen toekomen en staan u graag te woord bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Eigen productielijn
Wij adviseren, ontwerpen, fabriceren, verkopen en verhuren flexibele bouwsystemen. Van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij diverse branches voorzien van de bestpassende huisvesting.

Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen wij u de huisvesting bieden waarnaar u op zoek bent.

Meer dan 60 jaar ervaring
Directbouw is in 1955 gestart met het fabriceren van onder andere tijdelijke huisvesting, kantoorunits en noodlokalen. U kunt bij ons terecht voor het advies, ontwerp, verhuur en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. We hebben ons gespecialiseerd in alles van kantoorunits tot volledige tijdelijke huisvesting voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen en zorginstellingen. Daarnaast leveren we ook steeds vaker huisvesting vallend onder bouwbesluit permanent. Wij hebben kantoorunits te huur, maar voorzien u ook graag van kleedkamers met sanitair.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

De Holwert 4
7741 KC Coevorden
 
0524 513043
https://www.directbouw.nl
sales@directbouw.nl