Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Over ons

Komindebouw.nl is dé vacaturebank voor en door de bouw- en infrasector van Nederland. Bouwend Nederland, Aannemersfederatie, CNV Vakmensen en enkele andere branche bepalende partijen staan achter Komindebouw.nl, Voor het online werven van een nieuwe medewerker binnen de bouw, infra en techniek maakt een groeiend aantal ondernemingen gebruik van Komindebouw.nl. Vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken komen direct van aannemers, architecten- en ingenieursbureaus, woningcorporaties, overheden en andere werkgevers binnen de bouw- en infrasector. 

Kernpunt: rechtstreeks contact werkgevers & kandidaten

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je weet naar welke functie je als kandidaat solliciteert, maar dat is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Bij veel vacatureadvertenties is niet (direct) duidelijk voor welke onderneming een nieuwe medewerker wordt gezocht. Een van de kernpunten van Komindebouw.nl is transparantie in de arbeidsmarkt. Komindebouw.nl staat voor een rechtstreeks contact tussen werkgevers en kandidaten, dus zonder tussenkomst van een uitzendbureau of intermediair. Als kandidaat bepaal je zelf bij welke onderneming je solliciteert.
 

Komindebouw.nl staat voor:

  • bouw- en infra arbeidsmarktplatform met vacatures, stages, leerwerkplekken, bedrijfspresentaties, opleidingen en meer
  • het stimuleren van instroom van opleidingen in bouw, infra en techniek
  • het leggen van actueel verband tussen kansen op de arbeidsmarkt en opleidingen
  • bouw, infra, techniek, rail, wegen, elektro, sales, engineering, werktuigbouwkunde, logistiek, ontwerp, ondersteunend en meer
  • direct contact tussen werkgever en kandidaat zonder commerciele intermediairs als detacheerders en/of uitzendbureau's
  • promotie van de bouw- en infra sector als een goede arbeidsmarkt

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren

Instroom Liggend Wit