Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bedrijven

De vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken op Komindebouw.nl komen direct van aannemers, architecten, ingenieursbureaus, woningcorporaties en overheden. De bedrijven zijn allemaal actief binnen de bouw- en infrasector en samen brengen we de brede sector in beeld. Op ons portaal zijn geen commerciële intermediairs actief zoals detacheerders of uitzendbureaus.

Voor werkzoekenden is een goede functieomschrijving of een leuke vacature niet voldoende voor het vinden van de ideale baan. Komindebouw.nl biedt bedrijven veel mogelijkheden om informatie te geven over hun onderneming. Iedere ondernemer kan aangegeven in welke sector zijn/haar bedrijf actief is. Voor een werkzoekende is dit belangrijk want op deze manier kan een sollicitant gericht zoeken naar een baan binnen de sector die hem/haar aanspreekt.
 

Bedrijfspresentatie

Een onderneming kan per vestiging of per bedrijfsonderdeel een eigen 'mini' website aanmaken: de bedrijfspresentatie. Komindebouw.nl biedt ondernemers de mogelijkheid om kandidaten via een bedrijfsfilm, een omschrijving, social media, contactgegevens, overzicht van actuele projecten en het tonen van de sectoren een beeld te geven van de onderneming. 

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren

Volg ons via Social Media


Facebook
     Twitter

Brochure Komindebouw.nl

  Voorkant 2017