Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Hoe werkt het?

Een leuke baan is belangrijk, maar je oriënteren op de arbeidsmarkt kan een hele opgave zijn. Het doel van Komindebouw.nl is zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen juist bij het zoeken naar die leuke baan. Het platform is continu in ontwikkeling en daar waar mogelijk werken we hard aan een zo optimaal mogelijke dienstverlening naar zowel de kandidaat alsook de ondernemer.
 

Jij bent zelf aan zet

Weten waar je solliciteert en op welke functie, dit lijkt logisch maar dat is niet altijd de praktijk. Wij staan voor een rechtstreeks contact tussen kandidaat en werkgever. Op Komindebouw.nl tref je geen commerciële uitzendbureaus of detacheerders aan. Op Komindebouw.nl geen teksten als "Wij zoeken voor onze opdrachtgever naar......", het bedrijf met de vacature is direct in beeld en kandidaten kunnen rechtstreeks contact opnemen met die onderneming. Door het rechtstreeks contact brengen van werkgevers en kandidaten is het mogelijk dat als je als sollicitant zelf bepaald bij welke organisatie je solliciteert. Kies zelf de vacature, stage of leerwerkplek die je aanspreekt, schrijf je sollicitatiebrief en laat je CV achter.
 

Voldoende informatie

Voldoende informatie over vacatures en bedrijven is belangrijk in je zoektocht naar een (nieuwe) baan. Werkgevers die bij ons adverteren bieden we diverse mogelijkheden om jou te informeren over hun bedrijf, de functie en de toekomstmogelijkheden. Doel is om de kandidaat zo optimaal mogelijk te voorzien van diverse informatie om te kunnen komen tot het maken van een goede keuze. 
 

Contact

Komindebouw.nl streeft ernaar om transparant te werken bij alle informatie die wij geven. Wil je een suggestie doen of is er iets wat mist neem dan contact met ons op via contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op je opmerking of suggestie. 

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren

Volg ons via Social Media


Facebook
     Twitter