Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Over ons

Komindebouw.nl is dé vacaturebank voor en door de bouw- en infrasector van Nederland. Bouwend Nederland, Aannemersfederatie, CNV Vakmensen en enkele andere branche bepalende partijen staan achter Komindebouw.nl. Voor het online werven van een nieuwe medewerker binnen de bouw- en infrasector maakt een groeiend aantal ondernemingen gebruik van Komindebouw.nl. Vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken komen direct van aannemers, architecten- en ingenieursbureaus, woningcorporaties, overheden en andere werkgevers binnen de bouw- en infrasector. Zonder tussenkomst van uitzendbureaus en/of detacheerders worden werkgevers en kandidaten bij elkaar gebracht.
 

Kernpunt: rechtstreeks contact werkgevers & kandidaten

Werkgevers die actief zijn in de bouw, infra en/of techniek en hun vacatures bij Komindebouw.nl plaatsen profiteren van een rechtstreeks contact met kandidaten die reageren op die vacatures. Juist in de huidige markt die weer aantrekt is een rechtstreeks contact van belang om geen 'overspannen' arbeidsmarkt te krijgen. Is er binnen uw onderneming ook een vacature? Plaats deze eenvoudig zelf op Komindebouw.nl of maak gebruik van onze ondersteuning en laat ons dat voor u verzorgen. 
 

Komindebouw.nl staat voor:

  • bouw- en infra arbeidsmarktplatform met vacatures, stages, leerwerkplekken, bedrijfspresentaties, opleidingen en meer
  • het stimuleren van instroom van opleidingen in bouw, infra en techniek
  • het leggen van actueel verband tussen kansen op de arbeidsmarkt en opleidingen
  • bouw, infra, techniek, rail, wegen, elektro, sales, engineering, werktuigbouwkunde, logistiek, ontwerp, ondersteunend en meer
  • direct contact tussen werkgever en kandidaat zonder commerciele intermediairs als detacheerders en/of uitzendbureau's
  • promotie van de bouw- en infra sector als een aantrekkelijke arbeidsmarkt

 

Volg ons via Social Media


Facebook
     Twitter

Instroom Liggend Wit

Brochure Komindebouw.nl

  Voorkant 2017