Vacature Aankomend Waterbouwer - Delfzijl

Als waterbouwer ben je verantwoordelijk voor een veilige en correcte uitvoering van waterbouwkundige werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld het bouwen van bruggen en steigers, aanbrengen van beschoeiingen en remmingwerken en (onderhouds)werkzaamheden aan stuwen, sluizen en gemalen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de werkzaamheden zo efficiƫnt mogelijk worden uitgevoerd, binnen de kaders van veilig en milieubewust werken en met oog voor de omgeving.

Werken als Aankomend Waterbouwer

Je hebt technisch inzicht en je bent praktisch en zelfstandig ingesteld. Daarnaast ben je gemotiveerd om van elke klus een succes te maken, productie vind je belangrijk, maar dit gaat niet ten koste van veiligheid en kwaliteit van het werk. Je hebt een sociale en flexibele instelling, je draagt bij aan een goede sfeer en hebt een positieve houding naar je collega's en de klant.

Voor deze functie vragen we het volgende:

  • ervaring in dit werk is geen noodzaak, maar wel een pluspunt, belangrijk is dat je gemotiveerd bent;
  • je beschikt over een geldig VCA basis certificaat of je bent bereid dit te behalen;
  • je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen.

Solliciteren vacature waterbouw - Delfzijl

Heb je belangstelling voor deze functie, maar beschik je niet over de juiste vooropleiding? Neem dan toch contact met ons op! We gaan dan samen met je kijken of we je een geschikte opleiding kunnen aanbieden. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rob Meijer (r.meijer@heuvelman-ibis.nl of via 0596-619911).

Stuur je motivatiebrief met cv naar: vacature@heuvelman-ibis.nl

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Delfzijl, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Rob Meijer
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0596 619911
E-mailadres
vacature@heuvelman-ibis.nl