Vacature Calculator HBO Civiele Techniek - Amsterdam

Bij Civilion krijg jij als aankomend talent de kans om jezelf te ontwikkelen tot professional in de civiele bouw. Naast je werk volg jij onze deeltijd hbo-opleiding die volledig voor je betaald wordt.

Wie is Civilion?

Civilion is hét opleidingsinstituut dat landelijk studenten opleidt tot waar vakpersoneel in de Civiele Bouw. 31 Jaar geleden opgericht door en voor aannemersbedrijven is Civilion het opleidingscentrum dat exact weet wat er speelt in het bedrijfsleven.

Werken als Calculator HBO Civiele Techniek

Tijdens je hbo leerwerkbaan ga jij aan de slag als uitvoerder, werkvoorbereider, calculator of tekenaar in de Civiele Techniek. Naast je vierdaagse werkweek volg je 1 dag per week college. De vaktechnische vakken worden gegeven door de beste specialisten uit het bedrijfsleven. Hierdoor is de aansluiting van theorie op de daadwerkelijke praktijk perfect. In vier jaar tijd behaal je twee hbo diploma’s. Je start in de Associate degree (AD)-opleiding. Na deze tweejarige opleiding ben jij in het bezit van de landelijk erkende AD-titel Projectvoorbereiding en -realisatie Civiele Techniek. Je kunt je opleiding vervolgen met de anderhalf jaar durende bacheloropleiding Civiele Techniek. Civilion heeft een groot netwerk en zorgt voor een geschikte werkplek. Kortom, Civilion biedt jou een werkplek met toekomstperspectief én een betaalde hbo-opleiding waardoor jij een onmisbaar professional wordt!

Wie ben jij? Je bent in het bezit van:

  • Mbo-diploma in technische richting of; Havo diploma met wiskunde B en natuurkunde of; Vwo diploma met natuurkunde. 
  • Wis- en natuurkunde zijn vakken die je met plezier hebt gevolgd. Je bent gefascineerd door de complexe projecten in de Civiele Techniek. Je wil vaardigheden ontwikkelen en technisch, vakinhoudelijke kennis opdoen om jouw ambities waar te maken.
  • Je bent in bezit van je autorijbewijs en beschikt over eigen vervoer (pré).

Solliciteren vacature Amsterdam Civiele Techniek

Stuur je CV naar hbo@civilion.nl. Neem voor meer informatie contact op via tel: 085 273 8315 of kijk eens op de site www.civilion.nl.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Amsterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Recruitment Civilion
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
085 2738315
E-mailadres
hbo@civilion.nl