Vacature Adviseur Verkeersmaatregelen - Elst

Als Adviseur Verkeersmaatregelen adviseer je klanten over de toepassingsmogelijkheden van onze verkeersvoorzieningen, je stelt offertes op, laat verkeersplannen maken, vraagt vergunningen aan en voert orders in. Ook onderhoud je contact met stakeholders zoals gemeenten en provincies.

Uren per week: 40 uur

Carriereniveau: MBO

Regio: Elst

BUKO Bedrijf: BUKO Infrasupport

Werken als Adviseur Verkeersmaatregelen 

Je hebt net een klant geadviseerd een rijdende afzetting toe te passen en er staat een klant bij de balie. Dan gaat de telefoon en vraagt een andere klant of je per direct een verkeersregelaar kan regelen. Gelukkig sta jij je mannetje en weet je prioriteiten te stellen onder druk. Daarnaast ben je met jouw commerciële vaardigheden zo klaar voor de volgende uitdaging, maar nu eerst taart eten omdat jouw collega een mooi werk heeft aangenomen.

DIT BEN JIJ

  • Deze eigenschappen heb jij als Adviseur Verkeersmaatregelen
  • Je bent gesprekspartner op verschillende niveau’s.
  • Je toont initiatief, bent een enthousiaste doorzetter.
  • Je hebt HBO werk/denk niveau

Solliciteren vacature Adviseur Verkeersmaatregelen 

Het team van 6 man sterk regelt alles voor onze klanten. Van tekenaar tot verkoop, van ondersteuning tot advies. Na hard werken is er ook tijd voor ontspanning. Karten, darten, BBQ en met elkaar wat drinken. Dat is ook BUKO. Hoe BUKO ben jij? Wil je solliciteren. Neem contact met ons op door te klikken op de sollicitatieknop. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Elst, Nederland
Contactpersoon bedrijf
HR Adviseur Hanneke
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
010 5015400
E-mailadres
infrasupport@buko.nl