Afstudeerproject / stageplek Geodesie

De ruimtelijke informatie die dit oplevert is van steeds groter belang in maatschappelijke vraagstukken, zoals de energie- en mobiliteitstransitie, de circulaire economie en de fysieke leefomgeving. Daarnaast speelt de technologische ontwikkeling een belangrijke rol bij het continu optimaliseren van werkprocessen en efficiencyverbeteringen. Denk hierbij aan geavanceerde sensortechnologie en Internet of Things.

FACTO GEO is een erkend leerbedrijf. Wij bieden jongeren de kans om vanuit een technische opleiding het landmeetvak in de praktijk toe te passen en toepassingen te ontwikkelen in de bouw, op grote infrastructurele werken of het in kaart brengen van de ruimte.

Ontwikkeling vakgebied

Omdat FACTO GEO graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het vakgebied en het onderwijs, is er bij ons in principe altijd plaats voor stagiaires. FACTO GEO plaatst stagiaires van de opleidingen Geodesie, Civiele Techniek, Bouwkunde, Geomedia en Design, Hydrografie en Geografie.

Het verzoek om bij FACTO GEO afstudeerprojecten op het gebied van landmeekunde te mogen uitvoeren is altijd bespreekbaar, zolang het aansluit bij onze toekomstvisie over de positionering van ons bedrijf. Andere verzoeken voor afstudeerprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van P&O, Financiën, Automatisering of Marketing & Communicatie, worden per situatie beoordeeld.

Stage en afstuderen

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats of het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij FACTO GEO? Bekijk dan de Onderzoeksvragen op onze website https://facto-geo.nl/vacatures/Afstudeerproject-of-stageplek-bij-FACTO-GEO/ en neem contact met ons op.

  • BIM bouwprocesoptimalisatie
  • Onderzoek naar kwaliteit ligging ondergrondse kabels en leidingen
  • Onderzoek QGIS
  • Innovaties in bijhouden Basisregistraties
  • Smart verduurzamen FACTO GEO 2.0
  • 3D scannen en verwerken puntenwolken
  • Procesoptimalisatie 3D-modellen t.b.v. 3D machinebesturing
  • Onze klanten en con-collega’s op de kaart
  • Klantportaal MyFACTOry
  • Ontsluiting ‘big data’ binnen FACTO GEO

Solliciteren Afstudeerproject / stageplek Geodesie

FACTO GEO is een erkend leerbedrijf. Het team van FACTO GEO leert jongeren de kneepjes van het vak en zorgt er mede voor dat er de komende jaren goed opgeleide vakspecialisten zijn, die in staat zijn de juiste ruimtelijke vraagstukken te beantwoorden. Solliciteer voor de stageplaats door te reageren via de sollicitatie knop. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Bunschoten, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0570 503250
E-mailadres
personeelszaken@facto-geo.nl