Vacature Timmerman bouwkunde - Almere

Ubink Bouw en Onderhoud, onderdeel van de Reimert Groep, is een snelgroeiend aannemingsbedrijf met een informele organisatiestructuur. Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Door flexibiliteit richting onze opdrachtgevers, de mogelijkheid om snel te schakelen en het aandragen van creatieve oplossingen hebben wij duurzame samenwerkingen opgebouwd met onze opdrachtgevers, zoals KLM/Sodexo, Rabobank en Hudson's Bay.

Als allround timmerman houd je je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van begin tot einde van de bouw. Aangezien bij Ubink iedere klus uniek is, geldt dat ook voor jouw functie. Geen standaard-, maar maatwerk!

Kandidaat vacature Timmerman bouwkunde

Wij zoeken iemand met aantoonbare ervaring als timmerman, die zelfstandig kan werken, maar ook overleg pleegt met zijn collega's. Een kritische blik op je werkproces is pre en je ziet waar optimalisatie mogelijk is. Elke dag wil je weer beter zijn dan de dag ervoor! Je hebt een afgeronde opleiding tot timmerkracht, bent vakbekwaam, hebt je rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Almere.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke functie in een specialistisch team. Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend.

Solliciteren vacature Allround Timmerman 

Bel 036 - 53 20 143 voor meer informatie. Weet je al zeker dat jij degene bent die wij zoeken? Mail dan je CV en motivatie naar info@ubink-almere.nl t.a.v. Bas Reimert.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Almere, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bas Reimert
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
036 - 5320143
E-mailadres
info@ubink-almere.nl