Vacature Allround Timmerman - IJsselstein

In deze functie kom je in aanraking met alle aspecten van het vak, op alle voorstelbare locaties van. Wij zoeken een enthousiaste medewerker, die de impact van een schade door brand, storm of water begrijpt en deze efficiënt en vakkundig kan herstellen en bereid is om mee te draaien in onze 24 uurs-bereikbaarheidsdienst.

De ideale kandidaat brengt mee:

  • relevante werkervaring;
  • relevant diploma;
  • VCA-diploma;
  • rijbewijs B/E.

Werken als Allround Timmerman

Kiezen voor kwaliteit, dat is QBuild. Van renovatie en onderhoud tot schadeherstel. We leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten. Of het nu gaat om projecten of periodieke werkzaamheden. Uitstekend vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis van onze aanpak. Dat zit in onze genen.

QBuild bestaat uit 7 vestigingen waar we met zo’n 150 collega’s werken. Voor elke opdracht wordt het juiste team van specialisten ingezet om klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, VvE’s en particulieren.

Wij bieden jou:

  • een goed salaris;
  • een afwisselende en zelfstandige baan in een uitdagende werkomgeving;
  • een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren vacature Allround Timmerman

Herken je jezelf in de rol van allround timmerman bij QBuild of wil je er meer van weten, stuur dan een mail met je CV naar m.van.den.broeck@qbuild.nl.

(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
IJsselstein, Nederland
Contactpersoon bedrijf
M. van den Broeck
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 6870004
E-mailadres
info@qbuild.nl