Vacature Infratechniek - Moerdijk

Ons bedrijf

Rioleringen, kabels, leidingen, wegen en betonwerk. De openbare ruimte en infrastructuur kennen weinig geheimen voor M.J. Oomen Moerdijk . Onze collega’s ontwerpen, realiseren, onderhouden, renoveren en vervangen onder- en bovengrondse infra. Met de laatste radar- en cameratechnologie heeft M.J. Oomen bovendien bijzondere expertise op het gebied van infrastructurele en industriële inspecties. Tot de activiteiten behoren ook rioolbeheer en -advies. Wil jij werken als Renoveur in een organisatie waar ruimte is voor initiatief, eigen ideeën en jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan bij M.J. Oomen Moerdijk!

Jouw baan

In een team van collega’s ben je dagelijks onderweg voor het uitvoeren van reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan de binnenzijde van leidingstelsels. Deze werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. Afhankelijk van de duur van de opdracht verblijf je regelmatig met het team gedurende een periode op locatie waar de opdracht wordt uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het renoveren en repareren van leidingstelsels. Reparatie kan plaatsvinden door middel van een deelreparatie van het leidingstelsel of via de innovatieve techniek van ‘relinen’.

Jouw vestiging

Bij M.J. Oomen Moerdijk werken we dagelijks met ruim 100 collega’s in 2 BV’s, M.J. Oomen Inspectie bv en M.J. Oomen Leidingtechniek bv. M.J. Oomen Leidingtechniek bv is een onderdeel van M.J. Oomen Moerdijk en is één van de marktleiders in de innovatieve wereld van sleufloos vernieuwen en repareren van leidingstelsels. Jij gaat deel uitmaken van het team Renovatie (OMNI) van M.J. Oomen Leidingtechniek BV. Dit team bestaat uit ca. 35 collega’s, waarvan er ongeveer zeven op kantoor werken.

Jouw kwaliteiten

Je kan goed zelfstandig werken en bent een proactieve collega die denkt in oplossingen, zijn verantwoording pakt, zich eigenaar voelt van de hem toegewezen projecten en plannen omzet in daden. Daarnaast ben je communicatief vaardig en maak je makkelijk contact met alle betrokkenen bij het werk. En verder heb je een:

  • Rijbewijs C of CE en eigen vervoer
  • Certificaat VCA
  • Certificaat Veilig weken in riolen of bereid te zijn deze te halen
  • Certificaat Veilig werken langs de weg of bereid te zijn om deze te halen
  • Bereid tot reizen en verblijven op locatie

Goed op weg

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben wij veelzijdige loopbaanmogelijkheden binnen KWS en het VolkerWessels concern. Daarnaast blijf je bij M.J. Oomen fit. We bieden namelijk de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te sporten bij meer dan 1200 sportscholen en sportaccommodaties.

Meer informatie?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Wesley Teunissen, Projectleider, telefoonnummer 06 41892773 of via e-mail w.teunissen@omnirelining.nl.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Zevenbergen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Wesley Teunissen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0165 382766
E-mailadres
info@mjoomen.nl