Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij de toegevoegde waarde van Heddes optimaal tot zijn recht komt. Heddes brengt deskundigheid en creativiteit in om projecten haalbaar te maken en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraken die gemaakt worden. Ons Ja is Ja en daar zetten we alles voor in.

Wij werken aan projecten met een integrale aanpak, waarbij we vanaf initiatief fase deskundigheid en creativiteit inzetten om te komen tot de beste oplossingen. Deze design en build projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.

De bouwopgaven in de stedelijke omgeving vragen een goed doordacht plan om de logistieke uitdagingen aan te gaan. Wij zijn gewend te bouwen in het centrum van grote steden als Amsterdam en Utrecht. Om te bouwen op slechts de “rand van een postzegel” en dan op tijd en goed op te leveren is de meerwaarde die wij willen leveren. Bouwen doen we vooral samen. We hebben elkaar in de bouwkolom nodig om te komen tot succesvolle projecten. Wij werken daarom graag samen met partijen die dezelfde kernwaarden voorstaan als Heddes.

Een nuchter – maar ambitieus – bouwbedrijf dat bijzondere projecten realiseert en dit vooral met een goede samenwerking en passie voor bouwen bereikt? Dan moet je bij Heddes zijn!

Timmerman

Je draagt zorg voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende werkzaamheden als timmerman.
Hoorn
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Werkvoorbereider

Ben jij in staat om de uitvoering van grote bouwprojecten dusdanig voor te bereiden zodat het project optimaal kan verlopen? Dan zoeken wij jou!
Hoorn
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature

Uitvoerder

Als uitvoerder ben je er verantwoordelijk voor dat het project binnen een bepaalde tijd voor een bepaald bedrag wordt uitgevoerd.
Hoorn
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0229 - 282400
E-mailadres
solliciteren@heddes.nl
KvK nummer
30205031