Scheer & Foppen Installatietechniek is een toonaangevend, allround dienstverlener op het gebied van werktuigkunde en elektrotechniek. Echte installatiespecialisten, met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Ons uitgangspunt? Het volledig ontzorgen van onze klanten. Hoe we dat doen? Door een uitstekende service en het realiseren van efficiënte, duurzame en comfortabele oplossingen. En: onze ongekende passie voor het vak.

Historie

Scheer & Foppen is opgericht in 1964. De heer Aart Foppen startte als lokale installateur vanuit zijn woning in Harderwijk. Inmiddels is Scheer & Foppen Installatietechniek uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse markt. Meer dan 130 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in om het succes van ons bedrijf – en u als klant – te vergroten.

BBL - Leren en werken bij een totaalinstallateur?

Scheer & Foppen Installatietechniek leent zich als totaalinstallateur uitstekend voor de vele combinaties van werken en leren. Wij bieden deze leer- en werkplekken aan op verschillende niveaus en binnen verschillende functiegebieden.
Harderwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Lasser

Samen met de fitter voer je werkzaamheden uit voor de aanleg van stadsverwarmingsleidingen volgens de specificaties in de opdracht.
Harderwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Monteur Stadsverwarming

Wil jij werken in de dynamische omgeving van onze afdeling stadsverwarming? En wil jij een belangrijke rol bij het uitvoeren van deze projecten? Als monteur stadsverwarming werk je op projecten en ben je een belangrijke schakel in de uitvoering.
Harderwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0341 - 463212
E-mailadres
vacatures@sfi.nl
KvK nummer
08014021