Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. De focus ligt hierbij op het leveren van klantwaarde, wat in elke situatie een andere invulling kan krijgen. Vanuit dit oogpunt heeft Hemubo sinds begin jaren zeventig een organische groei meegemaakt waarbij de invulling van de klantvraag heeft geleid tot de multidisciplinaire structuur van het bedrijf.

Haar platte organisatie en de korte lijnen maakt Hemubo wel een flexibel organisatie welke met circa 300 medewerkers – en aangevuld met haar vaste ketenpartners, invulling blijft geven aan de groei en ontwikkel ambitie. Met haar tien werkmaatschappijen -gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek – heeft Hemubo alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Hemubo is van mening dat mensen het meest waardevolle bezit zijn. En juist deze mensen zorgen ervoor dat Hemubo continu innoveert. Opleidingen op zowel het gebied van vak specialisme als cultuur staan dan ook hoog in het vaandel. Zodoende beschikt zij niet alleen over specialistische kennis op het gebied van techniek, maar ook haar bewonersbegeleiders, energetisch adviseurs, architecten, co-makingsadviseurs, vastgoedrekenaars en RGS adviseurs zijn slecht een kleine greep van wat Hemubo te bieden heeft. Deze innovatieve  en coöperatieve kracht maakt het mogelijk om gezamenlijk met opdracht­gevers steeds die oplossing te bieden waar de situatie om vraagt.

Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
036 5492700
E-mailadres
info@hemubo.nl
KvK nummer
39050550