M.J. Oomen Moerdijk is gespecialiseerd in rioolinspecties, rioolrenovaties, rioolbeheer en weginspecties. We staan bekend om onze innovatieve en duurzame werkwijze, waarbij we altijd meedenken met onze opdrachtgever. Met onze klantgerichte aanpak leveren wij een goede service en hoge kwaliteit. Dit maakt dat M.J. Oomen Moerdijk marktleider is binnen de rioolbranche. Als moderne onderneming, geworteld in de hedendaagse samenleving maken we het verschil door onze passie. Onze droom? Bijdragen aan een circulaire economie en daarmee aan de ontwikkeling van de woonwijk van de toekomst!

Geschiedenis

De M.J. Oomen Groep werd als familiebedrijf opgericht in 1959 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend civieltechnische onderneming met een diversiteit aan disciplines. De eerste jaren bestonden de werkzaamheden vooral uit grondverzet. In de loop der jaren kwam daar rioleringswerk bij en verschoof het zwaartepunt van grondverzet naar riolering. In 2017 is de M.J. Oomen Groep gesplitst in twee ondernemingen. Wij, van M.J. Oomen Moerdijk, gespecialiseerd in inspectie- en renovatiewerkzaamheden en M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel is als dochteronderneming van KWS Roosendaal/Sas van Gent specialist op het gebied van riool- en betontechniek.

Werkvoorbereider

Wil je werken in een plezierige en informele werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen, dan zoeken we jou!
Zevenbergen
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Projectleider Renovatie

Ben je op zoek naar een baan als Projectleider, wil je samen met je team werk opleveren naar tevredenheid ben je technisch, ondernemend en besluitvaardig en wil je werken in een plezierige en informele werkomgeving? Lees dan verder.
Zevenbergen
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature

Freesmachinist

Binnen de circulaire stedelijke waterketen neemt M.J. Oomen Moerdijk de positie in van koploper op het gebied van voorspellend rioolbeheer.
Moerdijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0165 382766
E-mailadres
info@mjoomen.nl
KvK nummer
20091262