ASK Romein groeit als totaalbouwer. Voor nationale en internationale klanten realiseren wij bouwprojecten vanaf het eerste ontwerp tot en met een turnkey oplevering. Met eigen projectteams voor verkoop, engineering, productie en uitvoering werken wij projecten uit van A tot Z en nemen we risico's weg door een professioneel management.

Des te eerder we instappen in het bouwproces en kunnen meedenken met de klant, des te groter is onze toegevoegde waarde, zowel technisch als economisch. Onze aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, automatisering en geavanceerde productietechnieken. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, creatieve ontwerpen, kennis en kunde aan de meest voordelige prijzen en een oplevergarantie binnen de afgesproken tijd.

Voorman productie

Als voorman productie zorg je voor een optimale planning én uitvoering van de productiewerkzaamheden. In deze rol stuur jij machine operators, samenstellers en lassers aan.
Katwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Cost Estimator Civiel

Je bent verantwoordelijk voor de cost estimation van (potentiële) staalbouwprojecten in de utiliteits- en industriebouw. Je toont graag initiatief en denkt mee met de opdrachtgever.
Katwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, HBO
Bekijk vacature

Tendermanager Staalbouw

Als tendermanager fungeer je feitelijk als projectleider binnen het tenderteam. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele tenderproces en waarborg je het kwaliteitsniveau van de tenders.
Katwijk
32 - 40 uur
HBO, WO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0165 750300
E-mailadres
info@ask-romein.com
KvK nummer
22036524