Swietelsky Rail Benelux is een dochteronderneming van het Swietelsky concern. Als allround spooraannemer en specialist op het gebied van baan en spoor vernieuwingen is de organisatie in staat om complete oplossingen te bieden voor duurzame mobiliteit per spoor.

Hellmuth Swietelsky richtte in 1936 een bedrijf op dat zich specialiseerde in wegenbouw: Swietelsky Baugesellschaft. Vanuit het hoofdkantoor in Linz breidde hij in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog het bedrijf in hoog tempo uit. Nieuwe vestigingen werden geopend in omringende landen die zich naast wegenbouw ook op o.a. spoorbouw, betonbouw en hoogbouw richtten.

VESTIGING BENELUX

Vanaf 1980 heeft Swietelsky Baugesellschaft diverse spoorbedrijven overgenomen. Na deze overnamen ontwikkelde het concern in samenwerking met Plasser en Theurer nieuwe machines ten behoeve van de spoorbouw. De vestiging Swietelsky Rail Benelux opende begin 2011 in Oisterwijk, nabij Tilburg. De organisatie richt zich als allround aannemer op spoorbouw in Nederland, België en Luxemburg. Met een hightech machinepark tot haar beschikking is Swietelsky Rail Benelux specialist op het gebied van baan en spoor. De vakkundigheid van haar medewerkers stelt de organisatie in staat om complete oplossingen te bieden voor treinbeveiliging, bovenleiding en energievoorziening.

Calculator

Wil jij bijdragen aan de realisatie van uitdagende railinfraprojecten in Nederland, Belgie en Luxemburg? En krijg jij energie van winnen? Dan zoeken we jou!
Oisterwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, HBO
Bekijk vacature

Tendermanager

Ben jij een kei in het spotten van kansen en risico’s en loop je warm voor het succesvol inschrijven op aanbestedingen? Dan zoeken we jou!
Oisterwijk
32 - 40 uur
HBO, WO
Bekijk vacature

Business Controller

Ben jij een inspirerende leider en coach? Een echte verbinder en krijg je energie van het bouwen aan een professionele organisatie? Dan zoeken we jou!
Oisterwijk
32 - 40 uur
WO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
013 5299800
E-mailadres
info@swietelsky-rail.nl
KvK nummer
50041134