D&S is een professionele bouw- en aannemingsmaatschappij in Amsterdam. We zijn opgericht in 1979, maar daar zeker niet blijven hangen. Wij innoveren continu, zowel binnen D&S als in onze dienstverlening. Daarmee zijn onze opdrachtgevers ook de volgende 40 jaar verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. certificaten en duidelijke processen waarborgen. Over alle processen en activiteiten wordt regelmatig, zowel binnen onze organisatie als met klanten en leveranciers van gedachten gewisseld. Dit doen wij om zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.

Voor wie werken we?

Wij werken voor professionele partijen: grote zelfstandige beleggers, architecten, bouwmanagementbureaus, makelaars en vastgoedbeheerders. Daarnaast werken wij voor partijen die gebouwen exploiteren: bedrijven, corporaties, instellingen in de zorg, winkelcentra en gemeentes. Wij zijn niet gericht op de kleinere particuliere verbouwingen, zoals kleine aanbouwen, dakkapellen, keukens en badkamers. Doorgaans zijn kleinere lokale bedrijven daar geschikter voor. 

Kwaliteit & vakmanschap

Om zo optimaal mogelijk aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen waarborgen wij onze kwaliteit met duidelijke processen en certificaten. Zo zijn wij ISO- gecertificeerd. Daarnaast wisselen wij regelmatig van gedachten over al onze processen en activiteiten, zowel intern als met onze opdrachtgevers én leveranciers.

Waar zijn we goed in?

D&S is gespecialiseerd in het verbouwen, onderhouden, renoveren en restaureren van bedrijfspanden. Daarbij kunnen wij onze opdrachtgevers ook een totaalpakket bieden, inclusief:

✓ onderzoek

✓ ontwerp

✓ 3-D tekeningen

✓ vergunningen

✓ advisering

✓ bouwkosten

✓ planning

✓ constructie

✓ bouwfysica

✓ realisatie

✓ nazorg

✓ garantie

Ons netwerk

D&S werkt samen met een vast netwerk aan deskundige en betrouwbare partners, zoals loodgieters, elektriciens en schilders. Zij leveren dezelfde kwaliteit en hetzelfde vakmanschap als onze eigen medewerkers. Zo kan D&S altijd de juiste vakmensen leveren, ook bij spoedklussen.

Bent u benieuwd wat D&S voor u kan betekenen? Wij vertellen het u graag! Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do. 06.30 - 17.30, vrij. 06.30-16.00).

Stage HBO Bouwkunde

Studeer je binnenkort af van een bouwkundige opleiding en zoek je een afstudeerstage (onderzoek)? Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om stage te lopen.
Amsterdam
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature

Stage MBO Bouwkunde

Studeer je binnenkort af van een bouwkundige opleiding en zoek je een afstudeerstage (onderzoek)? Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om stage te lopen.
Amsterdam
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
020 4963321
E-mailadres
info@dens.nl
KvK nummer
33159532