De Bie Wegenbouw, Holland Groenwerken en Kennemer Rioolservice gaan vanaf januari 2019 verder als één herkenbaar merk; De Bie.’ De Bie Buitenwerk verenigt vanaf januari 2019 De Bie Infra, De Bie Groen en De Bie Rioolservice.

De Bie Buitenwerk (voorheen Van Gevel tot Gevel) staat garant voor meer synergie, kennis en vakmanschap in wegenbouw, groenvoorziening en rioolservice in de Randstad. Nadrukkelijker dan ooit richt De Bie Buitenwerk zich op versterken van de relatie met al haar ‘klanten’; opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers, opleidingsinstellingen en medewerkers. Die samenwerking en betrokkenheid bij elkaar is cruciaal om de vereiste kwaliteit te waarborgen en goed in te kunnen spelen op alle technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Dat komt tot uiting in onze nieuwe slogan, “Samen mooi werk maken”.’

De nieuwe merknaam ‘De Bie’ is geïnspireerd op oprichter en ondernemer Hans de Bie. Als gepassioneerd en succesvol ondernemer stond hij vanaf 1981 aan de basis van talloze gedurfde en ambitieuze projecten in Velsen en omringende regio. Zijn naam staat garant voor betrokken en innoverend ondernemerschap.

Hans De Bie overleed in 2016. De nieuwe directie komt voort uit de eigen organisatie. Algemeen directeur Joke van der Aar en operationeel directeur Erik Muller zijn beiden al decennia werkzaam in de organisatie als lid van het managementteam.

Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
023 5388088
E-mailadres
info@debiewegenbouw.nl
KvK nummer
34051586