Wie is Bouwgroep Schrijver?

Elke vestiging binnen onze bouwgroep kent een rijke historie. Bouwbedrijf Schrijver in ’s-Gravenpolder is opgericht in 1950, Bouwbedrijf Krijger in Poortvliet zelfs al in 1726 en Jongekrijg+Maasbouw werd in 1920 opgericht in Puttershoek. Als familiebedrijf werken wij met korte lijnen. Met aandacht voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en bouwpartners. Aandacht voor elkaar, omdat we samen sterk zijn. Aandacht voor onze opdrachtgevers en bouwpartners, omdat we geloven in echt samenwerken. Elk project heeft zijn specifieke aanpak nodig. Wij stellen per project een projectteam samen. Deze teams zijn gevormd op basis van de nodige expertise en ervaring. Inderdaad, samen sterk.

Werkvoorbereider Bouwkunde

Voortdurend bouwen we aan de beste teams. Ben jij die teamspeler die invulling gaat geven aan onderstaande vacature? Voor onze vestiging Jongekrijg+Maasbouw in Puttershoek zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider.
Puttershoek
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature

Allround Timmerman

Wij zoeken een ervaren Allround Timmerman!
's-Gravenpolder
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Projectleider Bouwkunde

Voortdurend bouwen we aan de beste teams. Ben jij die teamspeler die invulling gaat geven aan onderstaande vacature? Voor onze vestiging Jongekrijg+Maasbouw in Puttershoek zijn wij op zoek naar een Projectleider.
's-Gravenpolder
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
078 6761782
E-mailadres
info@jongekrijgmaasbouw.nl
KvK nummer
23037983