Directbouw is sinds de oprichting in 1955 al ruim 60 jaar fabrikant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. U kunt bij ons terecht voor het advies, ontwerp, verhuur, verkoop en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. Of het nu gaat om huisvesting voor bijvoorbeeld kantoren, kleedkamers, noodlokalen, complete schoolgebouwen of zorginstellingen wij kunnen het allemaal. Tevens kunnen infrastructurele werkzaamheden, zoals fundering, grondwerk en bestrating, door ons worden verzorgd.

Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus heeft u een vraag: dan geven wij graag antwoord. Ons team van enthousiaste adviseurs kunnen u, door hun ervaring, een passende offerte doen toekomen en staan u graag te woord bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Eigen productielijn

In Coevorden is tevens onze productiehal gevestigd waar stuk voor stuk vakmensen werken. Zij vormen een hecht team die de projecten vaak letterlijk in goede banen leiden. Deze geoliede productiebanen dragen bij aan een goede kwaliteit en zorgen ervoor dat we op de bouwplaats zo efficiƫnt mogelijk kunnen werken. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij diverse branches voorzien van de best passende huisvesting.

Erkend leerbedrijf

Onze mensen vormen de basis van onze organisatie, als zij groeien, dan groeien wij als bedrijf met hun mee. Bij Directbouw zijn wij altijd opzoek naar mensen met een passie voor bouw- en elektra techniek die samen willen werken aan de mooiste resultaten. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, het realiseren van onze groei en om de uitstroom van oudere werknemers op te vangen bieden wij stagiaires en leerlingen de mogelijkheid zich binnen Directbouw verder te ontwikkelen.

Om leerlingen een stage- of opleidingsplaats te kunnen bieden, moet een bedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Om erkend leerbedrijf te kunnen worden, moet door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangegeven worden dat het bedrijf geschikt is om de stage- en opleidingsplaats te kunnen laten plaatsvinden. Directbouw is door de SBB als erkend leerbedrijf aangewezen om stage- en opleidingsplaatsen te bieden. Wil jij je aanmelden voor een stage- of opleidingsplaats mail dan naar werkenbij@dutchcabingroup.com en wij nemen verder contact met je op.

Onderdeel van Dutch Cabin Group

Directbouw is onderdeel van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook semipermanente huisvesting. Binnen Dutch Cabin Group is meer dan 60 jaar ervaring en zij opereren zowel nationaal als internationaal. Met Directbouw beschikken zij over een eigen productielocatie in Coevorden, zodat de units perfect naar wens en op maat gebouwd kunnen worden.

Werkvoorbereider - Coevorden

Ben je een geboren bouwer, hou je van een organisatie met een informele sfeer waar jij jouw stukje creativiteit en flexibiliteit bij kunt dragen? Lees dan verder.
Coevorden
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, HBO
Bekijk vacature

Projectleider Directbouw Midden Nederland

Houd je van organiseren en ben je graag de aanjager die ervoor zorgt dat aangenomen projecten binnen de daarvoor gestelde doelstellingen worden gerealiseerd? Lees dan verder.
Klundert
32 - 40 uur
HBO
Bekijk vacature

Calculator - Klundert

Ben je analytisch en cijfermatig sterk? Heb je ervaring met bouwprojecten? Heb jij altijd al mee willen denken en werken aan de nieuwste manieren van modulair bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Klundert
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, HBO
Bekijk vacature
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0524 513043
E-mailadres
sales@directbouw.nl
KvK nummer
04030784