Vacature Betonreparateur - Weert

Dankzij jouw kritische blik aan het eind van het productieproces, zullen onze producten er fantastisch uitzien. Jij zorgt voor de nabehandeling en repareert waar nodig tekortkomingen van onze producten.

Werken als Betonreparateur 

Haarscheuren, luchtbellen, grindnesten of een beschadiging wordt door jou vakkundig verholpen. Je bent niet alleen nauwkeurig in het verhelpen van tekortkomingen, maar ook in het administratief vastleggen van deze werkzaamheden. Je bent als betonreparateur onderdeel van onze productieafdeling in de betoncentrale en je ontvangt leiding van onze voorman.

Jouw profiel

  • Jij hebt minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de betonbranche;
  • Jij bent in het bezit van een afgeronde cursus Betonvakman 1 en reparatie jongbeton;
  • Jij bent in het bezit van een VCA-basis diploma;
  • Jij bent veiligheidsbewust;
  • Jij kunt secuur en maatvast werken.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor betonproductenindustrie. Daarnaast zijn onze mensen de belangrijkste succesfactor. Hoco Beton biedt een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving in een informeel en gezellig team.

Waarom zou je bij Hoco Beton willen werken?

Kenmerkend voor Hoco Beton zijn de korte lijnen en de hands on mentaliteit, gecombineerd met een gezonde dosis zuidelijke nuchterheid. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken aan nagenoeg elk segment van de betonmarkt. Er wordt een uitgebreid assortiment aan maatwerkproducten geproduceerd, van kleine betonbandjes van nog geen 20 kilo tot zware constructieve elementen van meer dan 50 ton.

Solliciteren vacature bouwkunde - Weert

Wij kijken uit naar jouw reactie! Interesse in deze uitdaging als Betonreparateur? Solliciteer snel via onderstaande sollicitatieformulier. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Bardo Knapen, Corporate Recruiter, 06 – 38 15 97 06.

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen. 

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Weert, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bardo Knapen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl