Vacature BFI Monteur Rail

Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische, maar duurzame manier. In de rol van BFI-monteur Seinwezen werk je zelfstandig of samen met een collega monteur/uitvoerder. Jouw werk bestaat uit het plaatsen, bouwen, aanleggen, onderhouden, installeren en (af)monteren van alle veelvoorkomende elektrotechnische treinbeveiligings-/seinwezeninstallaties. Ook behoort het verhelpen van storingen tot je werkzaamheden. Belangrijk is dat de oplevering tijdig plaatsvindt. Je zorgt continu voor een opgeruimde werkomgeving met minimale verstoring. Hierbij houdt je de veiligheidsvoorschriften aan. Verder schat je op de juiste manier afwijkingen aan installaties in en rapporteert of verhelpt deze. Tot slot ben je medeverantwoordelijk voor de te nemen veiligheidsmaatregelen op een project. Je handelt volgens de door ProRail gestelde eisen op het gebied van veiligheidsmanagement. Hierbij neem je de eisen van de (Arbo)wet mee in je beslissing. 

Werken als BFI Monteur Rail

Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, vakkundig personeel en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt

Jij kunt onder druk presteren en nauwkeurig werken. Door proactief te handelen laat je zien dat je je verantwoordelijk voor je werk voelt. Daarnaast heb je een flexibele houding. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Het hebben gevolgd van vakgerichte opleidingen in de branche treinbeveiliging/seinwezen (bijv. vrije baantechniek, wissels, BFI) werken in je voordeel. Je beschikt over: 

  • Een afgeronde Elektrotechnische opleiding op minimaal VMBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een vakgerichte opleiding op WEB-2 niveau.
  • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als monteur in de railinfrastructuur.
  • Aanvullende opleiding(en): Basisveiligheid VCA, NEN3140.

Wat wij jou bieden

We geven jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk staat er een team klaar van deskundige collega's om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en heb je flexibele werktijden. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Solliciteren vacature BFI Monteur Rail

Wil je solliciteren voor deze vacature? Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger of stuur een e-mail.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Oisterwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Monique Kelger
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
013 5299800
E-mailadres
info@swietelsky-rail.nl