Vacature Bijrijder / Vakman Verkeersmaatregelen Rotterdam

Het verkeer in goede banen leiden naar een popfestival waar 80.000 bezoekers heen gaan komend weekend. Of het verkeer een maand lang omleggen vanwege werkzaamheden aan een rotonde. Je staat er misschien niet bij stil, maar wegafzettingen en omleidingen moeten wel geplaatst worden om deze situaties goed te regelen. Bij ons doe jij dat. Samen met je collega’s.

Uren per week: 40 uur

Regio: Rotterdam

BUKO Bedrijf: BUKO Infrasupport Rotterdam

VERANTWOORDELIJK, MOOI WERK MET GEWELDIGE COLLEGA’S

Jij bent elke dag op pad met één of meer collega’s om wegafzettingen en omleidingen te plaatsen. Of weg te halen natuurlijk. Op een veilige, efficiënte en slimme manier. Dit is wat jij elke dag doet. Dit is wat wij elke dag doen. Al tientallen jaren. Voor de grote aannemers en de kleine gemeentes. En alles daar tussenin.

WAT JE LEERT EN NODIG HEBT

Deze eigenschappen heb jij als Bijrijder / Vakman verkeersmaatregelen

 • Je bent fysiek in goede conditie.
 • Je hebt een rijbewijs B op zak en eigen vervoer.
 • Je hebt het VCA certificaat of wilt die halen.
 • Je hebt een goede dosis positieve energie en zin om bij ons aan de slag te gaan.

RUIM­TE VOOR ONT­WIK­KE­LING

Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling middels begeleiding op de werkvloer en het inzetten van erkende opleidingen. Op termijn zou je kunnen doorgroeien in de functie Vakman 1.

AR­BEIDS­VOOR­WAAR­DEN

 • Je hebt 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.
 • Je bouwt pensioen op, ondergebracht bij onze pensioenregeling bij Nationale Nederlanden. Ook kan je 9% korting krijgen op je zorgverzekering via onze collectieve afspraken met OHRA.
 • Wij bieden een goed salaris dat is gebaseerd op jouw kennis en ervaring.

WAT WIJ NOG MEER BIE­DEN

 • Een veilige werkplek bij een familiebedrijf.
 • Verschillende cursussen zoals BRL9101 en je groot rijbewijs (C1, E en code 95).
 • Modern materiaal, bedrijfskleding en PBM's om mee te werken.
 • Gezellige bedrijfsfeesten.

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET

Je wekker gaat vroeg af. Het is nog donker. De tijdelijke verkeersmaatregelen moeten nou eenmaal geleverd, geplaatst of verwijderd worden voordat ‘Nederland’ vandaag weer de weg op gaat. Met je collega’s maak je de BUKO-bus klaar voor vertrek. De juiste materialen en gereedschappen worden ingeladen en dan ga je de weg op. De informatie die je nodig hebt voor vandaag ligt op de bijrijdersstoel. Afhankelijk van de grootte van de klus, werk je op verschillende plekken in de regio. Samen met je collega's. In de loop van de middag rijd je weer naar de vestiging om de bus terug te brengen en aan de planning te laten weten hoe het is gegaan vandaag. Zo kunnen we elke dag weer leren. En dan ga jij weer lekker naar huis.

Solliciteren Vacature Bijrijder / Vakman Verkeersmaatregelen 

Je kunt online solliciteren of ons bellen: 088-0188018. Als je ons maar laat weten waarom jij bij BUKO Infrasupport Rotterdam past. Heb je nog een vraag voor je solliciteert? Neem contact op met onze recruiter Hanneke Roelands. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Rotterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Hanneke Roelands
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
010 5015400
E-mailadres
infrasupport@buko.nl