Vacature BIM Engineer Elektrotechniek

Altijd eerlijk, respectvol en integer naar opdrachtgevers en collega’s. Nee is ook een antwoord. Iemand die graag samenwerkt. Het maken van een model is geen individueel project maar iets waar veel mensen met onwijs veel toewijding aan werken. Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht! Integriteit, korte lijnen, samenwerking en leergierigheid zijn onze belangrijkste kernkwaliteiten, die van jou ook?

Ben jij toe aan de volgende stap bij een innovatief bedrijf? Wil jij werken binnen een organisatie waarbij je werkgever je collega is en wil je minimaal één dag per week met je collega’s sparren tijdens de wekelijkse ‘office day’? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werken als BIM Engineer Elektrotechniek

Als BIM engineer ben jij een belangrijke schakel tussen modelleurs, opdrachtgevers en bouwbedrijven. Met ons concept van Building Information Modelling (BIM), Revit MEP en aanvullende software maak je samen met de modelleurs driedimensionale bouwtekeningen van hotels, kantoren, ziekenhuizen, tunnels en meer. Door middel van Virtual Reality navigeer je vervolgens samen met alle stakeholders (ontwerpers, architecten, constructeurs, opdrachtgevers en aannemers) door het 3D-model. What you see is what you get is daarin het motto.

Je levert de elektrotechnische informatie aan voor de betrokken disciplines en maakt gebruik van BIM-softwaretools, het technisch inhoudelijk coördineren van het BIM-proces en alle betrokken medewerkers binnen het projectteam, het adviseren, verzorgen en ondersteunen van het projectteam in het treffen van alle benodigde maatregelen die nodig zijn voor het tijdig en foutloos realiseren van alle benodigde installatietechnische berekeningen en schema’s, technisch bepalen en onderbouwen van alternatieven t.a.v. het bestek of PVE.

Ervaring en ontwikkeling

We gaan ervanuit dat je een ‘BIM Creator’ bent, of wilt worden. Misschien heb je al wat ervaring met BIM (Revit) en kun je niet wachten om invloed te hebben op de toekomst van dit prachtige concept. Daarnaast is het mooi als je kunt omgaan met Dynamo, Navisworks en Solibri (clash control).

Afhankelijk van je overige ervaring en interesses trek je binnen het team van modelleurs de kar voor het opzetten en uitwerken van nieuwe modellen. Natuurlijk krijg jij de kans om jezelf in een hecht, vakkundig en energiek team te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Virtual- en Augmented Reality.

Wat neem je mee?

  • Een te volgen… of afgeronde MBO- of HBO opleiding, bij voorkeur in een relevante richting
  • Minimaal een jaar werkervaring met BIM, óf de ambitie om op de sneltrein van BIM Creators mee te denderen en via de BIM Creators Academie een interne opleiding tot modelleur te volgen
  • Fulltime beschikbaarheid (40 uur per week)

Wat bieden wij?

  • Een marktconform+ salaris
  • Een auto, telefoon én laptop van de zaak
  • Partnerpensioen
  • Voldoende mogelijkheden om opleidingen te volgen
  • Een enorme hoeveelheid kennis van collega’s die ‘into the BIM’ zijn
  • Een kans om de niet te stoppen ontwikkeling van BIM van dichtbij mee te maken

Solliciteren vacature BIM Engineer Elektrotechniek

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en mail je CV en motivatie naar werkenbij@bimcreators.nl t.a.v. Maartje Luksemburg. Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Maartje Luksemburg via telefoonnummer 06-22464886.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Veenendaal, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Maartje Luksemburg
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0343 452723
E-mailadres
werkenbij@bimcreators.nl