Vacature BIM Modelleur - Genemuiden

Wil jij werken bij de meest stabiele, toekomstbestendige installateur? Wil jij werken bij de koploper op het gebied van BIM? Wil jij jouw kennis en ervaring gebruiken om ons nog beter te maken? Solliciteer dan voor 1 mei 2020.

Werken als BIM Modelleur

Jij gaat voor diverse opdrachtgevers de werktuigbouwkundige installaties ontwerpen voor nieuwbouw woningen en appartementen. Naast het ontwerpen maak jij ook de bijbehorende berekeningen voor voorkomende leidingsystemen. Je werkt nauw samen met diverse aannemers en interne afdelingen om samen een eersteklas product neer te zetten.

Profiel kandidaten vacature BIM Modelleur

Na een korte inwerkperiode kan jij zelfstandig projecten onder handen nemen. Jij hoeft door je kennis alleen nog maar onze werkwijze eigen te maken. Jouw ideeën komen aan en je weet oplossingen aan te dragen.

Wat mag je van ons verwachten?

Als koploper op het gebied van BIM krijg jij van ons alle ruimte om jouw ervaring verder te professionaliseren. Doorgaans werken wij van 08:00 tot 16:30 uur. Mocht het een keer voorkomen dat je verhinderd bent of langer door wil werken is dit uiteraard in overleg mogelijk. Ook voor het volgen van (opfris) cursussen, welke in onze opleidingsgids worden aangeboden, zijn vrij te kiezen.

Je komt te werken op een gezellige maar gedreven afdeling. Op zijn tijd wordt er zeker eens een grap gemaakt maar het team is vooral erg professioneel. Het team bestaat uit 7 á 8 personen uit verschillende leeftijdscategorieën. Buiten de contacten met je team heb je veel samenspraak met alle andere afdelingen.

Wij bieden verder: 

  • Bij wederzijds bevallen een vaste aanstelling binnen 2 jaar
  • De ruimte om de kennis en ervaring die jij bezit uit te breiden en nog verder eigen te maken
  • Een fantastische werkplek voorzien van de nieuwste technieken zoals o.a. zit/sta bureaus

Wij vragen:

  • Werk- en denkniveau MBO+
  • Afgeronde MTS Werktuigbouwkunde richting Installatie
  • Minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring als BIM modelleur of engineer

Solliciteren vacature BIM Modelleur

Waar ga je werken: www.vd-sluis.nl/installatietechniek/woningbouw. Contact persoon bij vacature: Remco Tanke werkenbij@vd-sluis.nl 038-3446555. Het functieprofiel is op te vragen via werkenbij@vd-sluis.nl 

Reageer dan via de “solliciteer direct” button onderaan deze vacature.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
8281 Genemuiden, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Remco Tanke
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
038 3446555
E-mailadres
werkenbij@vd-sluis.nl