Vacature Bouwkundig Modelleur - Nieuwegein

Bij Ballast Nedam zijn we op zoek naar een nieuwe Bouwkundig Modelleur als toevoeging van ons team Design & Engineering Architectural. Als Bouwkundig Modelleur ben je bezig met het zelfstandig of in teamverband uitwerken van 3D-modellen en tekeningen tot een uitvoerbaar en bruikbaar product.

Werken als Bouwkundig Modelleur

We zoeken nu iemand zoeken die sterk is in de TO en UO fase. Hierbij voeg je de benodigde informatie en kenmerken toe aan het model. Dit doe je op een correcte en nauwkeurige manier. Je werkt overzichtelijk, eenduidig en maakt een ordelijk model en tekenwerk. Je werkt nauw samen met je collega’s en je rapporteert aan het afdelingshoofd.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO/WO opleiding bouwkunde en eventueel met aanvullende vaktechnische cursussen;
  • Bij voorkeur heb je 3 tot 5 jaar ervaring met grote utiliteitsprojecten;
  • Je hebt ervaring met Revit & Solibri;
  • Je beschikt over de volgende competenties: Samenwerken, integer, flexibel, proactief, probleemoplossend en nauwkeuring;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels;
  • Je komt in dienst bij Ballast Nedam en je standplaats wordt Nieuwegein.

Wij bieden

Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging biedt Ballast Nedam een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving. Daarbij staan onze gedeelde normen en waarden, hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten, centraal.

Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de bouw cao.

Ballast Nedam, Samen Grensverleggend

Ballast Nedam is een ontwikkel- en bouwonderneming waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. We willen het meest competitieve bouwbedrijf van Nederland zijn. Via directe en open dialoog met onze klanten en partners ontwikkelen we toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur: van droom tot realisatie. Dit koppelen we aan onze slimme kijk op kostenefficiëntie, techniek, wereldwijde expertise en focus op operational excellence. Zo komt Ballast Nedam tot grensverleggende oplossingen.

Solliciteren vacature bouwkunde - Nieuwegein

Wij kijken uit naar jouw reactie! Interesse in deze uitdaging? Solliciteer snel via onderstaande sollicitatieformulier. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Bardo Knapen, Corporate Recruiter, 06 – 38 15 97 06.

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Nieuwegein, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bardo Knapen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl