Bouwkundigen Eindhoven

Meet & Greet voor bouwkundigen

Regio Eindhoven is volop in beweging. Er staan mooie uitbreidingsplannen en bouwprojecten in de planning met een grote diversiteit. Wil jij met jouw bouwkunde achtergrond meebouwen aan deze opgaves of helpen de stad te verduurzamen? Meld je dan aan voor de Meet & Greet informatiebijeenkomst op woensdag 13 juli a.s., want wij hebben verschillende vacatures!

Om de ontwikkeling van de stad Eindhoven mogelijk te maken hebben we de beste mensen nodig. Om goede mensen nog beter te maken, is de ontwikkeling van haar mensen voor de gemeente Eindhoven een belangrijk onderwerp. Ben jij nou die ervaren bouwkundige of sta je nog aan het begin van jouw carrière? Misschien moet je zelfs nog stagelopen of afstuderen?

Bij ons ben je welkom en komen we graag met jou in gesprek om vrijblijvend kennis te maken. We bekijken dan samen wat jij met jouw bouwkunde achtergrond kunt betekenen voor ons en wat wij voor jou kunnen betekenen op het vlak van carrièreplanning, scholing, (vakinhoudelijke) begeleiding en zelfs leer-/ werktrajecten.

Wie zijn wij als sector Ruimtelijke Uitvoering?

RU bestaat uit acht afdelingen en een staf: Geo-informatie en kwaliteit, Voorbereiding en Projectrealisatie, Stadsbeheer, Handhaving, Milieu, Bouw en Woningtoezicht, Advies & Ondersteuning, Eindhoven Sport en Vastgoed.

Afdeling Milieu, Bouw en Woningtoezicht (MBWT):

De afdeling MBWT bestaat uit 63 medewerkers en heeft als hoofddoel het toezicht houden en handhaven om een veilige en leefbare stad te creëren. In het fysieke domein staan wij ten dienste van een veilige en leefbare omgeving. De afdeling draagt bij aan het behalen van doelstellingen uit de diverse raadsprogramma's Milieu, Groen, Water, Duurzaamheid, etc. Daarnaast is het wettelijk verplicht om een meerjarig beleid voor Toezicht en Handhaving op te stellen. De Provincie is hiervoor onze toezichthouder en voert hierop jaarlijks controles uit. De afdeling is ook verantwoordelijk voor het stimuleren van verbeteringen en bewaken van de kwaliteit van de gebouwde omgeving.

Met wie doe jij dat?

Binnen de afdeling Milieu-, Bouw- en -woningtoezicht zijn er verschillende teams met specialisten. Deze collega's staan klaar om jou te verwelkomen, in te werken en daar waar nodig te coachen en te begeleiden. Samen zorg je voor een fijne werkomgeving. Vanuit de verschillende rollen en activiteiten heb je ook contacten met burgers, marktpartijen en andere belanghebbenden.

Wie zoeken wij voor de sector Ruimtelijke Uitvoering?

 • Constructeur-leerwerktraject en constructeur
 • Bouwinspecteur
 • Bouwmanager
 • Medewerker Woningtoezicht
 • Casemanager vergunningen

Meer informatie over deze vacatures is terug te vinden op: www.werkenvoorEindhoven.nl

Wat krijg je terug voor jouw waardevolle bijdrage?

 • Ruimte om impact te hebben op de gemeente Eindhoven en de stad. En naast persoonlijke ontwikkeling een informele werksfeer en oog voor een goede werk- en privé balans.
 • Een jaarcontract dat daarna omgezet wordt naar een vast contract als het van beide zijden goed bevalt.
 • 23 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur per week). En je kunt adv op bouwen.
 • Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat uit o.a. de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.
 • Een vergoeding als je met het OV reist. Of een vergoeding als je 'groen' reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt.
 • Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Verder kun je ook thuis werken en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij het maken voor Eindhoven?

Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis. Voor de meeste functies, zo ook voor deze functies, geldt dat hybride werken mogelijk is. Medewerkers zullen daarom minder vanuit kantoor en meer online werken. Dat betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging! Diversiteit en gelijke kansen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen. Ongeacht je achtergrond, geslacht/ gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie/overtuiging of leeftijd.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je echter toch nog reageren op één van de vacatures of wil je jouw cv (bouwkundige achtergrond) bij ons onder de aandacht  brengen? Dat kan tot en met 20 juli a.s. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Solliciteren

Indien je direct wilt solliciteren, kun je reageren door naar de betreffende vacature te gaan en te solliciteren via het sollicitatieformulier op de website. Als je direct solliciteert lezen we ook graag in jouw motivatiebrief wat jij voor Eindhoven komt maken met jouw talenten. Met vragen over de informatieavond, procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Werner Töller via 06-54630871 of Bart van Woerkum, via 06-42282464.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Eindhoven, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bart van Woerkom en Werner Toller
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
040 2384440
E-mailadres
Werken@eindhoven.nl