Elektrotechniek Vacatures

Elektromonteur Utiliteit

Vanwege uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega's voor onze buitendienst. Heb jij minimaal MBO Elektrotechniek niveau 2 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de buitendienst? Lees dan snel verder!
Koudekerk aan den Rijn
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Engineer Elektrotechniek

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's betreffende elektrische pompsets en besturingstechniek. Je beantwoord vragen, bedenkt oplossingen en geeft technisch advies.
Ridderkerk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, HBO
Bekijk vacature

Elektromonteur laadoplossingen

Ecoleon en HJ Installatietechniek werken nauw samen in het aanbieden en realiseren van laadoplossingen. Als gevolg van onze groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega die als Elektromonteur laadoplossingen bij ons aan de slag gaat.
Geldermalsen
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Elektricien

Internationaal werken aan onderhoud van diverse gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van en herstellingen aan elektrische kasten en kabels. Je spoort eveneens defecten en storingen op.
Brussel
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

BBL - Leren en werken bij een totaalinstallateur?

Scheer & Foppen Installatietechniek leent zich als totaalinstallateur uitstekend voor de vele combinaties van werken en leren. Wij bieden deze leer- en werkplekken aan op verschillende niveaus en binnen verschillende functiegebieden.
Harderwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature