Werktuigbouwkunde Vacatures

Zelfstandig monteur W (Utiliteit)

Als zelfstandig monteur krijg jij de volledige verantwoordelijkheid voor het realiseren van complexe W-projecten binnen de Utiliteit. Hierbij kun je denken aan het aansturen van onderaannemers, collega monteurs en werk je zelf mee.
Almere
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Hoofd Bedrijfsbureau W-Techniek

Werk jij in een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving? Waarbij geen dag hetzelfde is binnen een dynamische omgeving, lees dan snel verder!
Almere
32 - 40 uur
HBO, WO
Bekijk vacature

Monteur Stadsverwarming

Wil jij werken in de dynamische omgeving van onze afdeling stadsverwarming? En wil jij een belangrijke rol bij het uitvoeren van deze projecten? Als monteur stadsverwarming werk je op projecten en ben je een belangrijke schakel in de uitvoering.
Harderwijk
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature

Uitvoerder Luifelwerken Tankstations (WTB)

Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor de aanleg van tankstations in de hele Benelux?
Leerdam
32 - 40 uur
HBO, WO
Bekijk vacature

Stage werktuigbouwkunde

Learning on the job, daar hechten wij bij ASK Romein veel belang aan. Onder begeleiding van een ervaren collega maak je kennis met ons bedrijf en kan je jezelf verder ontwikkelen.
Roosendaal
32 - 40 uur
MBO, HAVO, VWO, VMBO
Bekijk vacature

Allround Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Wij zijn op zoek naar een monteur voor het repareren en onderhouden van onze schepen, kranen en generatoren op motorisch en hydraulisch gebied. Deze functie kent gevarieerde werkzaamheden. Reageer als dit bij te past.
Sliedrecht
32 - 40 uur
VMBO, MBO, HAVO, VWO
Bekijk vacature