Vacature Calculator Bestaande Bouw - Lelystad

In onze vestiging in Lelystad profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Lelystad en omstreken.

Werken als Calculator Bestaande Bouw 

Bij ons krijg je een spilfunctie als het gaat om het verwerven van projecten. Het gaat hierbij vooral om dagelijks onderhoud, reparatie- en mutatieonderhoud, renovaties en groot onderhoud projecten.

Als Calculator ben je onderdeel van een bouwteam en onder andere verantwoordelijk voor het: – Berekenen en bepalen van de kost- en verkoopprijs van het werk; – Maken van ramingen en begrotingen en deze toelichten; – Beoordelen van offertes en het maken van planningen; – Vertalen van de wensen en behoeften ten aanzien van vastgoed in een calculatie; – Onderhouden van goede contacten met interne en externe partijen.

Wat je brengt:

  • Je bent een creatieve rekenaar en je hebt minimaal 3 jaar relevante (onderhoud) ervaring;
  • Je bent communicatief vaardig en je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen en je gaat zelf (mee) naar de klant;
  • Een resultaatgerichte collega met daadkracht en ondernemerschap;
  • Je bent positief kritisch en je komt met concrete actiepunten om zaken te verbeteren;

Wat je krijgt:

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Solliciteren vacature bouwkunde - Lelystad 

Kom jij ons team Bestaande Bouw in Lelystad versterken? Solliciteer dan door onderstaande gegevens in te vullen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Peet, Vestigingsdirecteur Van Wijnen Lelystad via telefoonnummer 06- 21 20 76 82.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Lelystad, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Patrick Peet
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0320 230300
E-mailadres
lelystad@vanwijnen.nl