Vacature techniek - Calculator / Werkvoorbereider - Rotterdam

Je assisteert de projectleiders bij de calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en administratie. Tijdens de calculatiefase analyseer je de aanvragen en bepaal je hoeveelheden vanuit tekeningen en/of werkopnames. Vervolgens begroot je de werkonderdelen, benoem je de risico’s en kansen en bereid je de aanbieding voor. Tijdens de uitvoeringsfase stel je werkplannen en -planningen op met bijbehorende kostenbewakingen. Tevens assisteer je bij het opstellen van meer- en minderwerk. In deze functie heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, medewerkers, onderaannemers  en leveranciers. Je werkt vanuit de regio Botlek-Rotterdam. 

Werken als Calculator / Werkvoorbereider 

Je hebt een technische opleiding HBO-niveau afgerond en beschikt over minimaal 3 jaar bewezen ervaring op het gebied van (grit)stralen, industrieel- en huisschilderwerk. Tevens heb je ruime ervaring met industrie en infra en hun bestekvormen. Je bent een zelfstandige en proactieve teamplayer.

Over Bouman & Mourik 

G. Bouman Arkel  is onderdeel van Mourik, een Hollands familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring. Mourik is tegelijkertijd een internationaal concern met een omzet van circa 450 miljoen euro in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. De projecten hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden industrieel onderhoud, nieuwbouw, civiel, milieu, werktuigbouw en elektrotechniek. G. Bouman Arkel is gespecialiseerd in het uitvoeren van straal- en schilderwerken voor industrie, overheid en woningbouw.

Solliciteren vacature calculator / werkvoorbereider

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen onze organisatie. Solliciteren gaat het snelst via de sollicitatieknop.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
3197 Botlek Rotterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Silke Heemskerk
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 667329
E-mailadres
pz.infra@mourik.com