Vacature Commercieel adviseur - Someren

Van een nieuwbouwwoning een persoonlijk thuis maken: daar draag jij aan bij. Je ondersteunt en adviseert als ‘koperskeuze adviseur’ aannemers, kopersbegeleiders en bewoners over de beste keuze aan binnendeuren, kozijnen en deurbeslag, passend bij hun nieuwbouwproject.

Met onze award winnende koperskeuzetool mijndeur.nl als hulpmiddel, worden onze buitendienstcollega’s ondersteund bij het verwerken van aanvragen en aanpassingen binnen een project. Daarnaast zal je veel klantcontact hebben met aannemers, kopersbegeleiders en bewoners. Ook train je kopersbegeleiders zowel online als op locatie om alle ins en outs van het koperskeuzeportaal uit te leggen, zodat zij bewoners optimaal kunnen adviseren. Tijdens een showroombezoek in onze showroom in Someren adviseer en inspireer je kopers bij het maken van keuzes. Daarbij is het ook van belang om in te spelen op de wens van de klant en hen te helpen bij het maken van juiste combinaties tussen onze verschillende luxe deuren.

Werken als Commercieel adviseur

Wat doe je? Samen met het team enthousiasmeer en adviseer je aannemers en kopersbegeleiders over de mogelijkheden binnen het koperskeuzeconcept.

Wat bieden wij?

 • Training “on the job” met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Informele werksfeer waar samenwerking en collegialiteit erg belangrijk zijn.
 • 38,75-urige werkweek.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Werken bij een modern en innovatief bedrijf.

Waarom je bij ons past

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met commerciële affiniteit.
 • Je hebt ervaring in een commercieel gedreven rol, waarbij je idealiter B2B en B2C contacten hebt onderhouden.
 • Het is een pré als je bekend bent met de bouwwereld.
 • Proactief, zelfstandig en nieuwsgierig beschrijven jou als persoon.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.
 • Een flexibele blik op werktijden.
 • Net als jij professioneel, loyaal en betrokken

Verras je graag kopers met het nemen van een juiste combinatie in onze showroom? Vindt je het leuk om zowel commercieel als creatief bezig te zijn? En weet je van aanpakken? Dat herkennen we bij Berkvens. Want net als jij zijn we professioneel, betrokken en hebben we persoonlijke aandacht voor onze collega’s. We ontwikkelden bijvoorbeeld een uitgebreid introductieprogramma, er zijn heel wat opleidingsmogelijkheden en we zien kansen om een goede balans tussen privé en werk te houden. Dat bieden we al onze 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook.

Solliciteren vacature techniek - Someren

Solliciteren op de functie van Commercieel Adviseur. Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen kun je terecht bij Tom Diebels via 0493-499163. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/werkenbij.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Someren, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Tom Diebels
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0493 499111
E-mailadres
recruitment@berkvens.nl