Vacature Digitale landmeter - Amersfoort

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. We zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf. Aannemingsmaatschappij Van Gelder is op zoek naar een fulltime: Digitale landmeter.

Werken als Digitale landmeter 

De functie

Ben jij een ervaren landmeter en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Momenteel zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe collega die ons Geodata Services team komt versterken voor het verzamelen van digitale gegevens op de projecten van Van Gelder.

Een druk verkeersplein of een weg inmeten zonder wegafsluitingen? Een 3D-model van een moeilijk toegankelijk of verontreinigd terrein? Snel een sloot of duiker inspecteren? Het Van Gelder Geo Data Services team heeft alle innovatieve oplossingen in huis om data te genereren en te verwerken.

Als digitale landmeter hebben we meerdere voertuigen die jij gaat bedienen. Zo hebben wij onze inspectie auto, drone en boot scanner beschikbaar die je dagelijks inzet voor het scannen van omgevingen voor onze opdrachtgevers.  In deze rol werk je zowel met machines, maar ook met laptops en (GIS) applicaties. Je bent een ervaren rijder en kan in elk type verkeer rijden zodat onze kostbare apparatuur veilig gebruikt wordt.

Je bent in staat om onze centrale dagplanning te verbeteren n.a.v. weersomstandigheden of verkeersdrukte. Je werkt in heel Nederland om data op te leveren die je collega’s omzetten in puntenwolken en revisies voor onze externe opdrachtgevers.

Naast het werken op locatie, ben je op kantoor ook bezig met het verrijken van de geodata, zoals het intekenen van schade aan verkeersborden.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding op MBO niveau;
 • Kennis van de GWW / Civiele Techniek;
 • Affiniteit met techniek (computers en software), kennis van topografie en het lezen van tekeningen;
 • Een zelfstandige houding, organisatorisch vermogen en flexibiliteit;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wij bieden

 • Een plezierige werkomgeving;
 • Een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen;
 • Zelfstandigheid;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Solliciteren vacature landmeten - Amersfoort

Reageren. Spreekt bovenstaande je aan? Solliciteer dan via de button 'Solliciteer direct'.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Amersfoort, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Mariëlle van Zon
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0525 659888
E-mailadres
info@vangelder.com