Vacature Elektrotechnicus Energievoorzieningen

Als Elektrotechnicus bij Allinq ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en installatiewerkzaamheden en het in dienst stellen van diverse gebouw- en systeemgebonden elektrotechnische energie-installaties. Bij gebouwgebonden energie-installaties kun je denken aan een grote hoofdverdeelinrichting tot aan een wandcontactdoos. Bij systeemgebonden energievoorzieningen kun je denken aan 48V en 230V no-break installaties met daarbij behorende de apparatuur (zoals gelijkrichters, accupakketten, schakelverdeelkasten, diesel en statische no-break installaties). De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de systeemgebonden installaties is zeer hoog en je werkt mee deze op niveau te houden.
Jij beoordeelt de storingen, bedenkt oplossingen, kiest methoden en middelen voor het repareren van installaties in samenwerking met een technisch beheerder.
Daarnaast schat je in of de installatie uit veiligheidsoogpunt buiten werking gesteld moeten worden.

Werken als Elektrotechnicus Energievoorzieningen

Je wordt aangestuurd via een plan afdeling, maar voert de werkzaamheden zelfstandig uit en rapporteert onvolkomenheden aan een technisch beheerder. Ook beoordeel je de kwaliteit van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden van derden. Omdat het o.a. installaties betreft die altijd energie nodig hebben, draai je ook mee in de storingsdiensten (dit is ca. 1x per 4 weken). Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar eerste aanspreekpunt voor een datacenter. Landelijk worden er een 1.400 gebouwen (van klein tot groot) beheert en onderhouden met een team van ongeveer 20 medewerkers.
Wat breng je mee?
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau (richting elektrotechniek niveau 3 of 4).
  • Je hebt werkervaring met gebouwgebonden installaties en goede kennis van elektrotechniek.
  • VCA, NEN3140 / NEN1010 zijn een pré.
  • Ervaring met storingsdiensten is een pré.
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en flexibel.
Wat bieden wij je?
Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris van tussen de € 2.360 en € 2.949, gebaseerd op 38 uur; volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek. Daarnaast kun je bij Allinq rekenen op:
  • Volop kansen om te blijven groeien in je vak; uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische sfeer
  • Fijne collega's die je graag verder helpen
  • Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen
Over Allinq
Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland en Denemarken.
Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Harderwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling recruitment
Bedrijfsinformatie
Bedrijf
Telefoonnummer
0341 437100
E-mailadres
info@allinq.nl