Vacature EMVI - coördinator

Wij zoeken een EMVI-coördinator met een winnaarsmentaliteit. EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Dit is een methodiek die veel opdrachtgevers gebruiken om te bepalen welke partij de opdracht het beste kan uitvoeren. Hierbij wordt gekeken naar een verhouding tussen prijs en kwaliteit.  De kwaliteit wordt verwoord in een zogenaamd EMVI-plan. Als EMVI-coördinator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het beste EMVI-plan.

Werken als EMVI - coördinator

Wij zijn een echte waterbouwer. Elke (waterbouw)project is uniek. Hierdoor is ook elke aanbesteding anders. Als EMVI-coördinator ben je onderdeel van het tenderteam; winnen doe je nooit alleen. Samen met tenderteam en eventueel externe deskundigen bepaal je de inhoud van het plan. Dit doe je onder andere door het organiseren van strategie- en brainstormsessies. De vaak technische informatie maak je helder en voor ook de niet-techneut begrijpelijk.

In deze functie schrijf jij de plannen die bij aanbestedingen ingediend worden. Deze plannen zijn een belangrijk onderdeel in het wel of niet gegund krijgen van een project.  Het hebben van een winnaarsmentaliteit is onmisbaar. Het begint bij het doorgronden van de klantvraag. Ook breng je jezelf op de hoogte van de contracteisen en de projectomstandigheden. Binnen het gehele proces staat begrijpend lezen centraal: wat staat er, wat wordt ermee bedoeld en hoe past deze informatie binnen het geheel. Bij het ene plan ligt de nadruk meer op procesbeheersing, de andere keer over de samenwerking met de omgeving of duurzaamheid. Dit alles vertaal je naar een winnend EMVI-plan.

Wat zoeken wij?

Voor deze functie is kennis van ons vakgebied een pre, maar niet noodzakelijk. Ben je geïnteresseerd in deze functie, maar heb je geen technische achtergrond, dan is interesse in ons vakgebied, of in techniek van belang. Van den Herik stelt je in de gelegenheid opleidingen te volgen om je te verdiepen in de verschillende disciplines van het bedrijf of op andere gebieden zoals contracten.

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om in een team te werken. Je bent niet bang om te zeggen wat je vindt. Je weet zaken helder en begrijpelijk over te brengen, zowel mondeling als op papier.

  •  Je beschikt over minimaal 3 - 5 jaar werkervaring in het schrijven van EMVI-plannen
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling 
  • Je bent analytisch sterk, je weet materie te doorgronden
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je bent een teamspeler, die ook zelfstandig zijn/haar taak weet uit te voeren

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie, met de ruimte om je te ontwikkelen
  • Werken in een jong en ambitieus team
  • Eigen invulling van functie
  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform CAO BOUW & Infra, waaronder 40 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een leaseauto

Solliciteren vacature EMVI - coördinator

Contactpersoon: Linda Wisselink, E-mail: sollicitatie@herik.nl

Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze voorzien zijn van een cv en motivatiebrief.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Sliedrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Linda Wisselink
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 412881
E-mailadres
sliedrecht@herik.nl