Vacature Engineer Beveiliging/ COS - Amersfoort

Ben jij als Engineer Beveiliging/COS op zoek naar een baan waarin je komt te werken in een levendige en afwisselende omgeving? Een baan waarin je samen met je team zorgdraagt voor beveiligingsinstallaties en Camera Observatie Systemen voor onze klant in de retail? Sta jij als engineer voor kwaliteit en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Dan komen we graag met je in gesprek!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Engineer Beveiliging/ COS 

Als Engineer Beveiliging/COS houd jij je bezig met het configureren van beveiligingsinstallaties binnen de retail. Vanaf het voortraject ben je samen met de werkvoorbereider en projectleider betrokken. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het bouwen en opleveren van de beveiliging/COS-installatie. Jouw accent ligt hierbij op het technisch vlak; je stuurt de montage aan, zorgt voor controle van de instellingen en het opleveren van de installatie. Geen winkel is hierbij hetzelfde en dit zorgt voor voldoende afwisseling. Daarnaast wordt er verwacht dat je klanten traint op het systeem. De grootste uitdaging is dat de kwaliteit in het gehele proces goed wordt gewaarborgd. Tevens zorg je ervoor dat er een goede overdracht plaatsvindt naar de collega’s op de serviceafdeling. Hierbij is een goede documentatie van uiterst belang!

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

De collega die we zoeken heeft technisch inhoudelijk verstand van beveiligingsinstallaties en camerasystemen. Naast technisch inhoudelijk kennis ben je communicatief vaardig en administratief goed onderlegd. Tevens vind je het belangrijk om nauwkeurig te werken en ben je een echte teamspeler. Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding
  • een aantal jaren relevante werkervaring met camera en beveiligingstechniek
  • aangevulde cursussen op het gebied van camera en beveiligingstechniek (MBV/TBV).

Wat bieden we je als Engineer Beveiligingtechniek/COS

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding/ auto van de zaak
  • Winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
  • Smartphone en laptop
  • Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature Engineer Beveiliging/ COS 

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506. Nadia legt je graag uit wat de functie Engineer Beveiliging/COS inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’. Een assessment maakt deel uit van deze procedure.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Amersfoort, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nadia van der Venne
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl