Vacature Engineer Brandmeldinstallaties - Apeldoorn

Wil jij je als Engineer Brandmeldinstallaties bezighouden met technisch uitdagende projecten binnen verschillende omgevingen? Dan zit je bij ons goed! Je komt te werken in een leuk en gedreven team, wat graag samen aan gave projecten werkt op het gebied van brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en is er alle ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling! Kom jij ons team versterken? We maken graag kennis met je!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Engineer Brandmeldinstallaties 

Als Engineer houd jij je in deze functie bezig met het volledig ontwerpen van brandmeldinstallaties. binnen technisch uitdagende omgevingen. Je kunt hierbij denken aan een industriële omgeving (bijvoorbeeld een cleanroom) of een museum. Naast het ontwerpen houd jij je ook bezig met het vernieuwen van onze producten en ben je in- en extern sparringpartner in sales trajecten. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleider en adviseur. Het is jouw uitdaging om vanuit jouw kennis en ervaring te zorgen voor een bredere expertise binnen ons team.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je werkervaring hebt in een vergelijkbare functie en je klant- en oplossingsgericht bent. Je hart ligt bij het engineeren van Brandmeldinstallaties. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast ben je proactief, creatief en beschik je over een gezonde dosis humor. Maar nog veel belangrijker als nieuwe collega werk je enthousiast samen en heb je zin in een nieuwe uitdaging! Verder vragen we:

  • HBO werk en denkniveau;
  • een afgeronde opleiding Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties (PDB);
  • ervaring met Siemens producten en Autocad is een pré;
  • woonachtig in de regio Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Zwolle, Amersfoort.

Wat bieden we je als Engineer Brandmeldinstallaties?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor vervolgopleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei. We gaan regelmatig na werktijd met elkaar wat drinken of een hapje eten. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in de groei van ons bedrijf. We bieden je een marktconform salaris wat past bij je verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • reiskostenvergoeiding
  • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
  • collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature Engineer Brandmeldinstallaties 

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506. Nadia zal je graag uitleggen wat de functie inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Apeldoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nadia van der Venne
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl