Vacature bouwkunde deeltijdbaan

Heb jij als bouwkunde student(e) tijd en zin om tijdens jouw studie bij ons ervaring op te doen? Dan hebben wij voor jou een uitdagende deeltijdbaan, waarbij je naast jouw studie brede praktijkkennis opdoet en ook nog eens een goed salaris verdient.

Voor onze afdelingen Projectvoorbereiding en Inspecties & Toezicht zijn wij op zoek naar enthousiaste Bouwkunde studenten, die ons één of meer dagen per week willen ondersteunen. De ondersteunende werkzaamheden zijn gevarieerd, bijvoorbeeld het assisteren tijdens het digitaal inmeten van objecten met een 3D laserscanner, het maken van 3D modellen / bouwkundige tekeningen of het inspecteren van bestaand vastgoed etc. Onder begeleiding van een projectleider, projectcoördinator of afdelingshoofd ga je aan de slag en werk je mee aan verschillende grote en kleine projecten.

Werken als bouwkundige bij Alphaplan

De werkzaamheden als deeltijdmedewerk(st)er bij Alphaplan zijn veelzijdig. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden die op jouw pad komen:

Projectvoorbereiding

Het maken van 3D laserscans en het koppelen van de 3D laserscans tot een PointCloud.Het uitwerken van de 3D laserscans tot tekeningen / 3D modellen.Het maken van NEN 2580 (oppervlakte) berekeningen.

Inspecties en Toezicht

Het inspecteren van bestaand vastgoed, uiteraard met een op maat gemaakte app, onder leiding van één van onze ervaren inspecteurs.Het maken van bouwkundige rapportages, meerjarenonderhoudsprognoses, ondersteunen bij het maken van Energie-indexen, conditiemetingen etc.Het ondersteunen van onze ervaren opzichters bij nieuwbouw en onderhoudsprojecten.

Bij beide afdelingen werk je in teamverband aan één of meerdere projecten. Je werkt met de modernste hulpmiddelen, zoals apps, een eigen Cloudplatform, een 3D laserscanner e.d. Uiteraard met een iPad en moderne krachtige pc.

Wil je meer te weten komen over onder andere bovengenoemde werkzaamheden en diensten, kijk dan verder op onze website.

Wanneer maak je de beste kans op een deeltijdbaan bij Alphaplan?

  • Je bent derde- of vierdejaars student Bouwkunde.
  • Je bent enthousiast en representatief.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je bent / werkt zorgvuldig.
  • Het is een pré als je in het bezit bent van rijbewijs B.

Solliciteer vacature bouwkunde deeltijdbaan

Wij vinden het belangrijk dat jij een leuke maar ook leerzame werkperiode bij ons hebt en meewerkt als een volwaardig medewerk(st)er. Wij maken graag kennis met jou en je talenten. Heb je interesse, upload dan jouw motivatiebrief en cv of stuur een e-mail naar solliciteren@alphaplan.nl Graag zien we jouw motivatiebrief en cv tegemoet.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Alphen aan Den Rijn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling recruitment
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0172 484000
E-mailadres
mail@alphaplan.nl