Vacature GIS adviseur - Rotterdam

Als GIS adviseur werk je samen in een team, en wordt je verantwoordelijk voor het beheren van allerlei geografische gegevens voor ons meerjarig onderhoudsbestek. Een groot en complex project waarbij jij met je GIS ervaring data en complexe vraagstukken kan oplossen. Je zorgt voor het beheer en registratie van de te onderhouden objecten, waardoor de aantoonbaarheid van het gerealiseerde werk wordt beheerst.

Je profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting geografie, informatie, L&R, Econometrie, wiskunde, natuurkunde of civiele techniek. Je hebt affiniteit met ICT en bent een vlotte pc-gebruiker. Kennis van software ontwikkeling en databanken is een pre. Kennis van Esri-software, zoals ArcGIS, Portal/Enterprise, of andere GIS-oplossingen is een must. Je bent bekend met Javascript API, ArcGIS Python API en FME, kortom dataverwerking op basis van interactieve tools en scripts. Je bent klant- en resultaatgericht en kunt uit de voeten met veel data, gegevens en werkwijzes in onze branche. Je bent nieuwsgierig en ondernemend wat past bij Mourik. Je zoekt de vraag achter de vraag en bent analytisch sterk. Je weet complexe technische informatie helder te krijgen.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. 2.000 medewerkers maken samen 475 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Werken als GIS adviseur - Rotterdam

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen: welkom!

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Rotterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bas Breider
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 667329
E-mailadres
pz.infra@mourik.com