Vacature Hulpmonteur glasvezel

Als hulpmonteur glasvezel ga je fulltime meelopen met een ervaren monteur die jou in no time op gaat leiden tot een zelfstandige monteur. Door het hele land ga je aan de slag met het blazen van glasvezelkabels voor klanten van KPN. Hierbij komen ook civiele werkzaamheden kijken.

Werken als Hulpmonteur glasvezel

Om een goede monteur te worden zijn er een aantal zaken waar je aan moet voldoen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je geen 8 tot 5 mentaliteit hebt. Als monteur glasvezel kunnen de werktijden namelijk erg uiteenlopen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je graag wilt leren en dat je sociaal ook je mannetje staat. Het is mooi als je al wat ervaring hebt, bijvoorbeeld als grondwerker, maar stel dat je net een studie hebt afgerond en je moet het vak nog helemaal leren dan staan onze deuren ook voor je open.

Overige functie-eisen:

  • Rijbewijs B(E) (Mocht je nog geen E rijbewijs hebben, dan ben je wel bereid deze te halen)
  • MBO 3/4 opleiding (technische opleiding is een pré)

Arbeidsvoorwaarden

Wij vragen wel wat van je, maar jij mag ook wat van ons verwachten. Onze mensen vormen namelijk onze kracht en daar zijn we trots op. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij daarom graag in jou. Wij bieden jouw een uitdagende baan waarin je de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig monteur. Met de diverse opleidingsmogelijkheden beiden wij jou een mooi carrièreperspectief. We bieden jou een werksfeer waarin collegialiteit en samenwerking centraal staat. Verder bieden wij jou een marktconform salaris volgens onze CAO Klein Metaal en Techniek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren vacature Hulpmonteur glasvezel

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Harderwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling recruitment
Bedrijfsinformatie
Bedrijf
Telefoonnummer
0341 437100
E-mailadres
info@allinq.nl