Vacature Incident Coördinator - Geldermalsen

Als Incident Coördinator bij IMS heb jij een uitdagende baan met zowel taken binnen als buiten.

Werken als Incident Coördinator 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Jouw belangrijkste taak is de telefonische ontvangst van alle binnenkomende meldingen op ons MELDPUNT Calamiteiten, Schades en Storingen. Hierop volgt de aansturing van specialistisch materieel en/of deskundig personeel. Ook zorg je voor de administratieve registratie van de gegevens en de verificatie/controle van de stappen in het afhandelingsproces.

Deze functie wordt in dagdienst ingevuld, maar ook aangevuld met bereikbaarheidsdiensten in de avond, nacht, weekend en nationale feestdagen. Bereikbaarheidsdienst is 1 of 2 nachten per week en eens in de 3 of 4 weken een weekenddienst. De dagdienst wordt aangevuld met andere werkzaamheden. Ook krijg je een interne opleiding als coördinator ter plaatse bij multidisciplinaire calamiteiten.

Het assisteren van jouw collega’s op de locatie van een calamiteit. Je kunt hierbij denken aan het regelen van het verkeer, ondersteuning bij plaatsen van afzettingen of chauffeur/bedienaar van een reinigingsvoertuig.

Wij vragen:

  • MBO werk-/denkniveau.
  • Stressbestendig.
  • Flexibel.
  • Communicatief vaardig.
  • In bezit van rijbewijzen BE en C is een pre.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf, waar de sfeer zich laat omschrijven als dynamisch, met als kernwoorden: groei, innovatie en vakmanschap.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren vacature techniek - Geldermalsen

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar HR ter attentie van Leonie van Ommeren via vacatures@imsbv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Kamminga (Bedrijfsleider IMS), telefoonnummer 06-22296779.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
4191 Geldermalsen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leonie van Ommeren
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0345 571141
E-mailadres
info@vandoornbuitenruimte.nl