Vacature Installatiemonteur E - Kampen

Wil jij werken bij de meest stabiele allround installateur van Kampen en omstreken? Wil jij jou kennis delen met je collega’s en jezelf ook verder ontwikkelen in je vakgebied? Wil jij dit ook nog eens doen op verschillende mooie renovatieprojecten in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werken als Installatiemonteur E

Jij gaat samen met je collega’s werken aan een divers aantal renovatieprojecten. Dit kan variëren van kleine woningbouwprojecten maar ook grote appartementencomplexen en kantoorruimtes. Jij zorgt ervoor dat de bestaande elektrotechnische installatie vervangen wordt met de nieuwste duurzame technieken.

Profiel kandidaat vacature elektrotechniek

Met de kennis en ervaring die jij meebrengt maak jij volgens tekening en/of met eigen inzicht, zelfstandig diverse projecten tot een succes. Jij gaat zorgzaam om met de materialen en gereedschappen die wij ter beschikking stellen zoals: een bus, bedrijfskleding en telefoon. Uiteraard laat jij na je werkzaamheden alles weer netjes achter. Jouw enthousiasme voor de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied is aanstekelijk en je weet je kennis hiervan over te brengen aan collega’s en klanten.

Wat maakt ons uniek voor jou

Naast de eerdergenoemde materialen en gereedschappen bieden wij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Denk hierbij aan een eigen opleidingsgids en diverse gezamenlijke trainingen. Je komt te werken in een klein tot middelgroot installatiebedrijf met de voordelen van een grote installateur.

Je gaat werken in een vast team met ongeveer 30 collega’s waar je afwisselend per klus aan de slag gaat. Voor alle projecten heb je één aanspreekpunt en dat is je projectleider. Daarnaast worden er met onze actieve personeelsvereniging teamuitjes georganiseerd zoals een barbecue om zo met iedereen in contact te blijven. Kortom een leuk en gezellig team dat op de werkvloer zeer professioneel aan het werk is.

Wij bieden 

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ouderschapsverlof en op termijn de mogelijkheid om minder te gaan werken
  • Uitdagende projecten op diverse locaties in de regio.
  • Heb jij het naar je zin en zijn wij tevreden over jouw werk, dan gaan we in gesprek over een vast dienstverband.

Wij vragen

  • Afgeronde MBO 3 opleiding installatietechniek richting elektra
  • Aantoonbare ervaring als installatiemonteur E, elektromonteur, voorkeur 5 jaar of langer

Solliciteren vacature elektrotechniek 

Waar ga je werken: www.boerenvanveen.nlContact persoon bij vacature: Remco Tanke vacature@boerenvanveen.nl 038-3312800.

Reageer dan via de “solliciteer direct” button onderaan deze vacature of stuur je cv met motivatie naar vacature@boerenvanveen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie word niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Kampen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
038 3446555
E-mailadres
werkenbij@vd-sluis.nl